Matte m

Vad tusan är matte m för något, iaf så läser tydligen min kusin det på KTH nu och han sa att om jag någon gång behöver hjälp med matte är det bara att höra av sig. Nämde tidigare idag att jag inte visste hur jag skulleklara/orka matte c men nu vet jag att jag kommer klara även matte c.

I grundskolan lär man sig plus, minus, gånger och dela på gymnasiets matte a,b&c kurs lär man sig formler men vad fansen gör man i resten av alla mattekurser, matte m måste vara något väldigt avancerat som en normal matte a&b läsare inte skulle fårstå en siffra av.

Nog om matte är inte direkt så att jag vill avsluta min dag med att tänka på matte speciellt inte matte m. Nu ropar sängen på mig så bäst jag loggar ut så att ingen annar snor min plats.

Svininfluensan

Jävla media att gå till överdrift, skrämma upp folket och inte göra någon nytta när de kommer till frågan svininfluensan. Är så förbannad att de hela tiden skreiver att man ska vara extra försiktig och göra si och så men vad fan det är en vanlig influensa, folk dör av den med och nu så har en man troligen dött av svininflunsan i Sverige och det är världens grej.

Använt sunt förnuft och bli inte så hysteriska....

Sova i duschen

var något fruktansvärt sugen på att bada, inte utomhus då jag är en klssisk badkruka som sticker i tån och skriekr att det är kallt. Bada i badkar är bland de skönaste och bästa jag vet men ändå tog mina föäldrar bort badkaret vi hade, var år sedan men ändå idag kände jag verkligen hur mycket jag saknar att bada. Tror itne jag badat i badkar sen förra sommaren:(

Eftersom inget badkar fanns tillgängligt så fick jag göra det bästa av av allt och helt enekelt ta en extra lång och varm dusch, stå lite halvt lutad mot väggen somtidigt som det varma vattnet forsar ner över en och känna hur man håller på att somna, hur fan kan man bli trött i duschen?

Väldigt roligt inlägg om mina duschvanor:P 

varför

Känns som jag hackar lite på bloggvärlden men det förtjänar faktiskt lite kritik. varför lägger man upp bild när man är "nyvaken" ligger kvar i sägen men ändå har smink på sig. Sen måste de skriva ut att de är osminkade men varför, jag använder knappt smink själv vill se naturlig ut och inte få en massa finnar som jag måste ha massa smink fr att täcka.

Nej men det jag egentligen ville ha sagt är varför tar man bild på mogonen när det är hysat tidigt att de har smink på sig eller så sätter de en stor ruta över ansiktet och skriver osminkad, är de inte bekvämma att visa sig utan smink, tycker de verkligen att de ser så förjävliga ut.


Orkar inte

Orkar inte plugga, tog emot något fruktansvärt bara jag plockade upp boken ur väskan, hela min kopp och hjärna skriker nej. Helvetet har börjat även fast det är skit roligt när man sätter ingång men fan vad de ska vara svårt att ta upp en bok och börja plugga.

Blir lite two and a half men en dusch och middag innan jag KANSKE och då menar jag verkligen kanske, troligen blir det inte öppnar någon av böckerna jag tog hem idag.

Lång dag

Dagen kändes väldigt lång med tanke på att jag har två lektioner på tre timmar vardera idag. Ser inte fram emot matte c som jag troligen kommer att läsa om ett år i tre timmar varje måndag, skjut mig är ungefär så jag känenr inför det. Men förövrigt så var dagen rätt seg men ändå lugn, gick igonm vad som skulle göras och så i de olika kurserna.

Igår gnällde jag över att jag inte hade några läxor men annat är det nu, fick massa frågor att besvara i astronomin och läsa en bok i pedagogiskt ledarskap till nästa vecka, boken ska jag desutom läsa två gånger och fundera över lite frågor.

Måndag

Hatar måndagar, allt känns så segt och ledigheten är så långt bort.

Kunde inte somna igår så loggade in på msn och pratade en stunnd med Amanda från min gamla klass, var roligt med tanek på att vi inte pratat på ca ett år.

Men nu är jag stressad så måste rusa...

Sängen

Har tydligen skrivit 7inlägg idag, andra mer värdelösa än andra. Min sammanfattning av dagen är att jag inte gjorde ett skit av det jag skulle göra, fan vad jag bara skjuter upp allt måste ta tag i saker nu.

Inte vart de bättre av att mina vitamin well är slut och att Ica (även på apoteket, gick in där i despration) bara hade en kvar när jag var där med pappa, blir ner i centrum imorgon och köpa dem själv men tycker att det är sjukt tråkigt att lägga ner pengar på dricka och mat även fast det är lika viktigt som kläder om kanske inte viktigare.

När jag ändå är igång och skriver om vitamin well ska jag passa på att säga att de är goda och bättre än läsk, älskar cola men jag lägger faktiskt hällre till ca5kr/flaska för att få något som troligen inte innehåller över 14sockerbitar. Flaskorna blir dock liggande lite överallt i mitt rum och övriga huset då jag glömmer att plocka bort den eller ta med mig den när jag går vidare. De kostar och de blir liggande varför inte bara skita i att köpa dem, vilket problem.

För engång skull är tiden inte emot mig, kanske nämt det innan men försöker vara i sng tills kl:22. Men jag väljer faktiskt att sova tidigt och vakna pigg och glad och orka med skolan, vists det kanse är tungt nu men man vänjer sig. Förut var jag en riktig nattmännsika men nu är jag morgonmänniska, ingasom helst problem att gå upp på morgonen felet många gör är att de ligger kvar i sängen för länge efter att de vaknat.

Lång inlägg känner jag som hoppar i tid och handlig, som vanligt med andra ord. Men nu ser sängen faktiskt väldigt lockande ut så sweet dreams på er när ni nu ska sova.

Ny upptäckt

Kollade på bilden som jag la in tidigare idag där det stod att det gått 7% av tiden på två av mina kurser. Ska inte läsa svenska b förren efter jul, den kursen komemr fortsätta resten av 2:an och hela 3:an men vrför i helvete står det då att 1% av den kursen är avklarad.

Måste vara fel på IC eller något, tittar man på rättskunskap som jag också ska läsa efter jul så står det att kursen börjar 2010-01-08


Min diss till fjortisar

Hur kan man gå runt och se ut som man smort in ansiktet med diarré samtidigt som man glömt att smörja in hela. Och hur kan killar ens vilja komma i närheten av en mun som ser att att vara målad med rosa/vitfärg som kommer direkt från färghyllan inne på byggmax.

Hur kan man tycka det är snygga att ha tuttarna upptryckta till under hakan, måste se förjävligt ut i profil samt killarna kommer ändå upptäcka att de är upptryckta och uppstoppade. Om jag förstått det rätt så trycker man upp tuttarna för att killarna ska märka en, men de måste skratta förjävligt mycket när det sedan ramlar ur strumpor eller att brösten prakiskt taget försvinner när BH:n åker av.

Väljer att inte lägga in någon bild på någon sorglig fjortis, vill inte att de som läser det här blir illamående med tanke på all diarré de har i facet. Men om ni nu är sugna på lite skratt och livförlängande skratt så är det bara att klicka sig in på ja jag tror ni vet vilken/vilka bloggar jag väljer att inte lista upp här...

7%

Hur tusan kan jag ha läst 7% av en kurs utan att själva kursen har börjat. Har som sagt gått en vecka i skolan men in börjat med den de kurserna än, en lektion är alltså 7%.


Suck

Inte vart de att jag började fylla i ansökan på Ica vart att jag klickade hem en höstjacka istället, fan fan fan säger jag bara men sådant ska iaf mamma betala för med tanke på hur mcyket man får i studiebidrag räker de knappt till vardagskläder och leva livet.

Men min beställning kommer inte fören vecka 39 vilket jag tycker är lite sent vad fan ska jag ha på mig under tiden? Blir tjocka tröjor och min vårjacka troligen, hoppas dock värmen håller i sig lite:)

Vad var det jag sa

Jag har gjort en av de saker jag skrev att jag skulle göra idag, ätit frukost fast egentligen var det lunch. Men nu sak jag fanimig börja fylla i alla frågor som ska besvaras när man söker jobb på Ica.

Vill även passa på att säga att jag var extremt duktig idag som inte köpte något när jag var inne på H&M, höll på att bli ett par tröjor men orkade inte stå i kön till kassan. jag har med andra ord inte gjort ett piss idag.

söndag=plugga

Endel har söndagar som bakis dag andra har det som depardag men jag har det som pluggdag, är inte den som kommer hem efter en hel skoldag och känner mig taggad på att plugga hemma. Men eftersom skolan inte riktigt har dragit igång på fulla allvar har jag inge plugg vilket faktiskt käns lite tråkigt, är bara att vänta på hur mycket jag kommer att gnälla sen när jag faktiskt får tentor och uppsatser att göra.

Känner mig ovanligt pigg och glad, livet leker och jag mår bra. Är så jävla stolt över migsjälv som faktiskt kunde sluta festa och förstöra mitt liv. Att gå på fest nykter och vara den ända som just är nykter är inte kul efter ett tag och man hör rösten i huvudet som säger "du kommer få bära hem överförfriskade personer ikväll". Lär er dricka med måtta är man full har man druckigt för mycket. har inte varit full på ca 6månader jag har inte ens varit berusad, kanske är det en mognad jag har uppnåt när jag insåg att alkoholen faktiskt förstörde mer för mig en vad de gjorde nytta.

Frukost time för min del sen ska jag nog tvätta, städa mitt rum och skicka lite jobbansökningar till Ica. Men om jag känner mig rätt så kommer det sluta med att jag äter frukost och inte hinner göra resten av de jag nyss skrev upp.


seriös

Kanske är jag ensam med det kanske inte, jag tycker i att man får ett seriösare intryck om det första man ser inte är rosa. Hur alla fjortisar och uppblåsta bimbos kan göra så mycket men påsamma gång så är rosa en flickfärg samtidigt som de är fjortisstämplat. Är väl bara jag som vanligt som tycker att marinblå är en skit snygg färg och att den faktiskt passar både killar och tjejer, inte har färgen fördomar och hur ofta stötter man på en mörkblå/marinblå blogg.

Nej nog om sådant skit ska sova nu är trött i axlarna efter att ha sovit som en kratta den här veckan, på soffan och likande hatar att vara hemma när det är varmt och inte ska de bli bättre när det i veckan ska bli runt 25grader. Men det problemet får jag ta då helt enkelt för snart blir problemet att jag somnar i stolen.

sweet dreams


5000

Ojsan säger jag bara, skrev tidigare idag om att jag shoppar lite mycket och nu var jag så klartinne på H&M hemsida oh klicka hem skor och underkläder. Passade även på att kolla hur mycket jag handlat för där i år, håll i er för jag höll på att ramla av stolen när jag läste 5000kr och då är inte min senaste räkning på 600-700 inbetald än.

Lite av den summan har väl mina föräldrar bidragit till och så har väl mamma köpt något men hur fan lyckas jag säger jag bara. drar inte ens kortet när jag handlar i affären för jag glömmer bara bort skiten. Börjar seriöst bli orolig för att jag inte riktigt kan kontrollera H&Ms hyfsat billiga priser.

Samtidigt som jag köper massa kläder så märker jag inte direkt av det i min garerob, visst lådor och så är fyllda med underkläder för jag har en förkärlek mot just underkläder. Men förövrigt tycker jag inte min garerob är överdrivet full.

Hopp hopp, är väl bara hoppas ni hänger med i svängarna när jag skriver. Jag var som sagt inne på H&M och beställde hem saker men det skulle ta 10 veckor för skorna jag ville ha att komma, vem tusan väntar i 10(!) veckor på ett par jävla skor, blev ett par som jag hade redan men som börjat gå sönder. Får väl hitta mina andra kära skor i någon annan affär. Men inga affärer verkar ha fått in höstskor om vi tar Nelly som exempel så har de knappt skor utan öppen tå och vem fan vill ha det på hösten då det finns risk för snö.

Överdos

Är det bara jag sm tycker att överdoser/dödsfall ökar speciellt i media. Läste just att DJ AM hittades död inatt av just en överdos. Men inte bara är det narkotika som t.ex kokian och likande, det stora problemet är väl alkohol och receptbelagda läkemedel. Kanske är det inte så vanligt att man dör av alkohol men så mycket annat skit kan hända. Men det är ett sådant samhälle vi verkar leva i, mår man skit får man mediciner tillslut klarar inte kroppen av alla olika medicinerså man måste ta mediciner för att kroppen ska klaraav de övriga medicinrna. Hur komemr det sig att vi har utvecklats till ett sådant samhälle där droger och receptbelagda mediciner är en vardag.

Tror samtidigt att det blir vanligare och vanligare att röka på men varför ställer jag mig då frågan, är lika farligt nu som det var när de förbjöd de, har nog hört de flesta ursäkterna men det är fan bara bullshit. Även fast man inte blir beroende fysiskt(?) så blir man ändå beroende psykiskt och ibland så går det fel så varför ens börja eller testa. Visst kan förstå att man är nyfiken av sig och vill prova på men är man inte jävligt mycket starkare som person om man säger nej.

Skickade som sagt in mitt cv till Ica i veckan ocg då fick man samtidigt kryssa i en ruta där man accepterade att de gjorde drogtest, tror inte Ica är den enda kejan som gör det för vem vill ha en missbrukare som anställd. Tänk på framtiden samtidigt som du lever i nuet.

Var stark säg nej


Alltid

Jag börjar undra om jag har shoppingbesvär, jag kan inte gå in i centrum utan att komma ut med något, kanske inte är kläder och skor men ALLTID har jag en påse i handen. Var som sagt och lämna in mitt terminskort och självklart handlar jag upp pengarna jag fick tillbaka. Är inte ens klar med dagens shopping ska beställa hem ett par skor och lite tröjor ikväll hade jag tänk och som vanligt kommer de bli underkläder också. Men vad ska man egentligen lägga pengarna på när man inte festar upp allt, spara och liknande har jag gjort, har inte direkt jobbat i sommar men har ändå lyckats spara över 1000kr och då har jag shoppat skor och kläder nästan varje vecka.

Nej men sen när studiebidraget kommer ska jag lägga undan 500kr varje gång och använda det sen när det krisar eller jag verkligen vill ha något som kostar lite mer. Känns rätt onödigt att lägga hela studiebidraget på kläder och skor varje månad, till slut köper man bara för köpandes skull.

Morgon

Vad skönt det var att få sova ut idag, fast ändå vaknade jag vid 10 tiden. Funderar på att följa med på släkt middag senare idag men vet inte riktigt om jag orkar med det.

Hade egentligen inget att skriva mer än att jag ska till SLcenter idag och byta busskort, de nya är rosa:) Men men time for lunch

Marinblå

Nu ska min blogg bli blå, rättare sagt marinblå. Rosa kändes lite fjortis även om jag gillar osa och troligen alltid kommer göra det. Bror väl på hur man använder själva färgen för allaär faktiskt inte fjortisar. Men mycket handlar om första intryck när man som ny kommer till en blogg, ser jag en bild på en super blond/vithårig person så drar jag nästan direkt slutsatsen fjortis.

Min nya header vart dock lite fel på, eller inte fel var lite fel uttryck den vart bara konstig när jag satte in den här men men får jobba på det imorgo eller något.

Utbrott

Fick just utbrott på min kärring till morsa. Kanske en av de mest överdrivna grejerna man kan dampa sönder på men fick iaf utbrott när jag upptäckte att hon hade mina skor på fötterna. hatar verkligen när andra använder mina skor, skorna har format sig efter mina fötter och nu förstör hon det!

Rör inte min skor! påtal om skor så såg jag att H&M fått in ett par riktigt snygga som jag funderar på att köpa, kanske ska vänta till studiebidraget kommer om en månad, försöker som sagt spara minst 500kr i månaden utan att vara för ekonomisk, vill kunna leva ett roligt liv också. Men varför lägga ner flera hundra kronor på onödigheter som att alltid äta ute när jag varje dag får middag hemma. Smågrejer som faktiskt sparar in väldigt mycket, inte använda kortet så fort jag ska betala 20kr.

Sen älskar jag internethandel man ser den exakta summan och man behöver inte få någon surkärring efter sig.

Hemma med döende fötter

Mina fötter håller på att ramla av känns det som, allt gick skit fint tills att Anna och jag skulle springa mot 44:an som ändå inte skulle gå fören om 4 minuter efter vår ankomst. Måste ha mat nu så tänker inte skriva något mer....

Pigg & glad

Vaknade för första gången på väldigt länge pigg och glad, en timme gör verkliegn extra men känner att jag fått in rutinera på morgonen, även fast klockan inte ringer vid 7 så vaknar jag vid sju.

Igår började jag faktiskt föra en bankbok, där i ska jag skriva inkomster och utgifter har även funderat på att öppna sparkonto för har jag pengar på kontot så bränner jag det lika snabbt som man säger shopping.

Ett litet tips innan jag sa dra mig från datorn är att på morgonen se någon rolig serie som är ca 20minuter, ett bra exempel är då TWo and a half men. Men vaknar verkligen till av allt skratt.

Sova dags

Ja nu är klockan 22 vilket betyder sova för mig eller iaf börja röra mig mot sängen. Om någon dum person eller de kanske var lite elakt att påsta att den som glömmer att de är fredag imorgon är dum, alla kan vi glömma vad det är för dag speciellt när vi önskar att de alltid var fredag eller lördag.

Imorgon är det väldigt lugn dag i skolan, känns som jag har alla jobbiga lektioner på samma dag och att de då aldrig vill ta slut. Börjar med matte imorgon vilket brukar vara ämnet de flesta har störst problem med, jag personligen kan räkna matte på fritiden bara för att koppla av. Siffror är roligt och alltär logiskt och är det inte lågiskt så är det inte matte. Samtidigt förstår jag alla som verkligen hatar de och tycker att allt kan slänga sig i väggen och ta M.B med sig.

Oj höll på att glömma imorgon blir det även skansn och hur i helvete det kan ta en timme in dit kan jag faktiskt inte svara eller tro på, jävla sl säger jag bara.


Brandlarm

Är inte så duktig i köket, iaf inte när de har med stekning att göra. fick just brandlarmet utanför köket att börja tjuta och då hade jag stekt i 3minuter, lyckat eller inte

Jävla människor

Vad fan är fel på endal människor? Är bussen full och det stiger på fler kan man väl fan ta ner sin väska eller vad man nu har på platsen brevid. Inte fan ska en människa behöva stå för att någon annans väska ska sitta. Är sjukt irriterad p¨å det och inte är det ungdomar heller, portföljgubbar och tanter som ser rädd ut bara man kliver på.

Om den äldre generationen skulle vara lite trevligare mot  den yngre generationen och sluta dra alla över en kam kanske de skulle märka att vi är trevliga. Senast för någon dag sedan flyttade jag på mig så att ett gammat par kunde få sitta ner nära ingången på bussen som förövrigt var full.

En stund extra

Har sovmorgon till 8.50idag, kallar de sovmorgon för i vanliga fall börjar jag 8.30. Kvarten extra jag fick i sängen idag var toppen, en kvart gör underverk. Men nu är jag som sagt uppe och äter frukost, ostfralla är skitgott:)

Somnade vid 21tiden igår men vaknade hela tiden, bästa som finns är att ligga i sängen med massa mjuka täcken och kuddar och veta att vilken minut som helst så somnar man.

Teknik+oväder=problem

Så fort de börjar åska lite eller bara ä allmänt dåligt väder så försvinner mitt internet, men inte är det på alla datorer i huset bara på min stationära och varje gång blir jag lika förbannad. Ibland undrar jag om jag inte ska kasta datorn i sjön eller elda upp den. Nog om min dator.

idag i skolan så kändes dagen något förjävlig lång, hatar regn och mörker jag blir ännu mer negativ och grinig. Lektion efter lektion vandrar man runt i skolan och allt känns bara värdelöst. Betygskriterier och utdelning av böcker må vara det tråkigaste som finns, i grund och botten är alla mål lika eller väldigt liknande att då höra vad målen är för varje kurs känns så uttjatat att jag inte vet vad.

Gnällspiken är tillbaka...

Seg

Känner att allvaret börjar nu, var något förjävligt segt att gå upp nu imorse. Hur kommer det sig att jag är skittrött när jag lägger mig i sängen men så fort jag ligger där så blir jag skit pigg och somnar inte på någon timme, frusterande säger jag bara. Positiva är väl att jag ine drömde några sjuka drömmar vad jag minns. Nu måste jag borsta tänderna så puss hej ha en toppen dag:)

Somnar igen

Nu är det dags att sova igen men denna gång i sängen.

Under sommaren har jag drömt sjuka drömmar om att jag är jaggad av mördare och liknande, sist jag drömde nåot liknande så satt jag fast under en båt medans mördaren gick ovanför mig och letade. Hlet plötsligt så var vi på en ö dä jag sprang och sprang men aldrig komifrån min mördare. Som sagt helt sjuka drömmar, misstänker att de har att göra med mitt undermedvetande att göra.

Men men nu är det sängen som gäller.

Nej!

Hur lyckas jag alltid somna när jag kommer hem från skolan, behöver inte ens ligga ner jag bara somnar och vaknar inte fören någon kommer upp och typ skriker att de är middag.

Känner även att min hals har svullnat upp igen, äckliga halsmandlar.

Skolan idag var väl helt okej bortsett från att det känns som man läst allt redan, speciellt inom naturkunskapen. Tycker nästan lite synd om 1:orna på skolan, de måste känna sig väldigt ut stirrade av speciellt oss 2:or vi är inte direkt diskreta om vi säger så.

Poliser

Jag har inget emot poliser tycker de gör ett jävligt bra jobb även fast de ibland kan vara väldigt irriterande. Samtidigt som jag gillar dem blir jag lite små rädd nä jag ser dem i min vardagliga miljö, inte om jag möter en polisbil eller så men när det står flera poliser i närheten av varandra.

Kom innanför dörren för bara några minuter sedan och påvägen hem så mötte jag först en polis som stod ute på en gräsmatta, när jag kommit upp för backen så står det en polisbil till ochmed bussen så åkte vi förbi tre st polisbilar. Sammanlagt 5 polisbilar på ett väldigt lite område, vad har egentligen hänt?

Klar

Nu är jag i stort sätt klar för att gå till skolan måste bara borsta tänderna och ställa in disken i diskmaskinen.

Igår när jag la mig i sängen kände jag hur vamrt det var, de som sett mitt rum vet att jag alltid sover med två täcken och en massa kuddar, även under sommaren. Igår var dock ett undantag inget hjälpte, sparkade av mig ett täncke och strax efter rök det andra medans min takfläkt snurrade på högstavarv. Allt slutade iaf med att jag tog med ett täcke och en kudde och la mig på soffan nere i vardagsrummet.

Nje men nu ska jag snart rusa

John B

Vill att JOhn Blund ska komma nu fast kanske inte just nu måste hänga min tvätt, hur kommer det sig att jag alltid får för mig att starta tvättmaskinen när jag egentligen borde göra mig klar för sängen.

Under den senaste tiden har jag  drömt sjuka drömmar som får mig att undra hur det egentligen står till i min hjärna, mer om det imorgon för nu ska jag dumpa datorn och välkomna sängen:)


Ojsan

Vart lite rörigt när jag började hålla på med min design men som vanligt så orkar jag inte göra klart, endel saker så som datum är lite svårt att läsa för att jag hatar margin och padding.

Är dock lite stolt över migsjälv för att jag inte somnade i stolen eller i soffan medans jag spelade GH. Tusan vad korta helt meningslösa inlägg jag gjort idag och fler kommer det om jag känner migsjälv rätt.

Somnar

Usch var länge sedan jag var så här trött, somnar snart sittande men är rädd att somna stående så blir nog att jag sitter kvar här som en soffpotatis och nördar runt lite, inserst inne är jag en datanörd utan kunskap om just tekniken.

kanske ska jag trixa med min design som jag ALDRIG blir klar med och troligen aldrig kommer bli klar med, för tillfället ser väl allt helt okej ut utom när man ska kommentera och menyn ser lite fucked ut. Men innan jag fixar menyn måste jag komma på något roligare ord för kategorier.

Första dagen

Day 1 är avklarad och mitt andra åt på Teg har börjat. Lite smått stelt men annars var det väldigt roligt att träffa klassen igen. Tydligen ska/har det börjat en ny kille i klassen som gick en klass över mig i grundskolan, rolig fakta va?

Hände väl inte så mycket gamla vanliga lite info om ja egentligen inget alls och busskort. Skolan är nu även emot rökning och det är nu förbjudet att röka på skolans område, enligt lagen(?) är det redan förbjudet att röka på skolornas område. Men vad kan man egentligen göra för att stoppa det? Ge dem kvarsittning, extra uppgift eller något liknande. Visst kan det vara skönt att inte behöva gå genom ett rökmoln men hur många är det egentligen som står och röker samtidigt, är exakt som på stan man får antingen gå runt eller gå genom rökmolnet.

Insöad på rökningen som egentligen inte rör mig, men får inte elever röka på skolans område ska inte heller anställa på skolan göra det.

Vaken

Var faktiskt inga större problem med att gå upp för ca 30minuter sedan, kanske för att jag egentligen är en morgonmänniska. Men ändå har jag lyckats vända om på dygnet de sista tre dagarna på lovet, gått upp 13:30 och lagt mig 04:30.

Frukost har jag även fått i mig, en tallrik hallonkräm, en fralla och ett glas hallonjuice jag som aldrig brukar äta frukost när jag ska till skolan, duktig jag är som faktiskt gjorde det idag. Nej men nu har jag inte längre tid att sitta vid datorn, ha en toppen dag:)

Back 2 school

Har lite delade känslor över att skolan ska börja, visst ska det bli roligt att träffa klassen men samtidigt är jag fortfarande en förvirrad själ. Visst saknar jag klassen, skolan och arbetena som den pluggis jag kan vara ibland. Ha något som driver än och försöka börja om på nytt, vilket jag gjorde nu i sommar. Påsamma gång som jag har nytt självförtroende och är starkare i mig själv så bryter jag ihop mellan varven.

Nej nu måste jag tänka glada tankar.

Medans jag ändå bloggar kan jag passa på att nämna att jag funderar på att söka deltidsjobb, spara ihop pengar och sedan kanske flytta hemifrån. Är inte totalt blåst och vet att flytta kostar pengar och studiebidraget skulle väl kanske räcka till mat under e månad. Men själva idén om att flytta hemifrån innan studenten är en ganska lockande tanke för mig. Inte för att jag inte trivs hemma, men förstå känslan av att få bo för sig själv och vara mogen nog att sköta ekonomi och liknande. Tror de är bra för den sociala utveckligen och inse att pengar inte växer på träd. Nu låter jag totalt bortskämd och inte ska jag neka att jag är lite bortskämd men samtidigt har jag på senare tid förstått att saker kostar pengar, inget är gratis och vill man ha något får man jobba för det.

Oj tiden är inte på min sida idag måste hoppa i kojs innan John Blund fångar mig här i stolen.


Kärlek

Är det bara jag som inte tror på kärlek vid första ögonkastet. Visst kan man fatta tycja för en person efter ett ögonkast men då är det inte peronligheten man fattar tycke för utan man gillar utseendet. "Vi vart kära vid första ögonkastet" är så trött på sådan det man fattar tycke om är bara utseendet, inte ofta som personligheten utspeglar sig efter bara ett ögonkast.

Inte börjar man direkt prata med en person som man inte finner snygg/söt så lite har väl utseenet med saken att göra men att kärlek bygger på kärlek vid första ögonkastet är bullshit.

Byxrånaren

Började skratta när jag fick höra om Byxrånaren.

Allt började med att en kille i mukisbyxor inte fick komma in på krogen i sina mjukisbyxor, smart som killen då är går han och slår ner en random kille och tar hans jeans och lämnar kvar sina mjukisbyxor och allt de inför polisen. Var Killen med mjukisbyxor extremt kåt eller bara korkad eller varför inte båda.

Min gamla blogg

Hur kommer det sig att folk efter över en vecka fortfarande inte har förstått att jag inte använder min gamla blogg. Nu när jag var inne där för att kolla lite på min gamla design så passade jag på att kolla statistiken, fortfarande hade jag 7unika beökare/dag. Kul att läsa när de inte kommer uppdateringar och de står klart och tydligt att jag sagt hejdå till min gamla fjortisblogg.

Modebloggar & fjortisbloggar

Tror inte jag är ensam och vara trött på alla såkallade modebloggar. personligen tycker jag alla är lika eller påminner väldigt mycket om varandra "dresscode & facelook" har aldrig förståt mig på facelook är man inne på fjortisbloggar och läser så är det ända man ser deras försök att trycka upp tuttarna i ansiktet. Min slutsats på de flesta facelook är att visa att man har tuttar och att man gärna har dem uppe i ansiktet.

Känns väl lite fel att dra alla modebloggar över en kam men har verkligen tröttnat på att alla tar efter, kanske är jag helt störd som inte är intresserad av att se vad folk har på sig dag efter dag, visst ibland kan det vara skoj men när de först kommer en bild på skorna sen kläderna och sist ansiktet/tuttarna.

Fjortisbloggar är bland de roligaste som finns att läsa, riktiga bimbos som vinner fler läsare på att verka idiotiska och bara snacka massa goja men ibland undrar man inte om de verkligen är så blåsta. Inte konstigt att folk får för sig att svenska tjejer är lättfotade och lite slampiga av sig när unga tjejer praktiskt taget tar kort på tuttarna och lägger upp.

Jag följer kanske 10storabloggar plus några småbloggar och man märker verklige vilka man fastnar för, fjortisbloggarna man vill bara fortsätta läsa dem för att de gör att man får ett gott skratt och förlänger livet samtidigt som man blir piss på att de är så dumma.


Flytväst

Flytväst må vara en av de fulaste sakerna man kan ha på sig men samtidigt en av de bästa sakerna man kan ha på sig ute på sjön. Se bara på bilden, har dock tre tröjor på mig för det var svinigt kallt ute i farleden där vi låg och kollade på de stora kryssarfartygen som kommer till Sveriges hamnar under sommaren. Man ser extreamt tjock ut i en flytväst men varför bry sig egentligen skulle jag som är lite klumpig av mig råka ramla i och slå huvudet påvägen skulle flytvästen troligen rädda livet på mig.

Vad som brukar vara en självklarhet är bilbältet i bilen men hur många har egentligen flytväst när de är ute på sjön. Borde de inte vara minst lika viktigt om inte viktigare att ha en flytväst på sig, flyger du i vattnet och slår i något så du tappar medvetandet sjunker du som en sten mot botten. Om du är medvetslös spelar de inge roll hur bra du än är på att simma. En liten tankeställare tills nästa gång du ska ut på sjön och ha skoj.




Shopoholic

Jag älckar verkligen att shoppa, spelar ingen roll om det är via internet eller direkt i affären. Som många kanske redan vet har jag en färkärlek för skor, slutar inte så bra när jag tittar på skor men på senare tid har jag fått upp ögonen för underkläder. Något jag inte riktigt förstår är varför ett par hotpants kostar från 60kr- ja vad man nu vill betala, rätt sjukt med tanke på att man för samma pris kan få en tröja.

Fast idag vart de inga skor orkade inte ens kolla på dem, istället vart de underkläder och ett par mjukisbyxor. Många gillar att gå runt en eller flera när de shoppar men inte jag, ensam gå runt vart man vll går mycket fortare och man behöver inte ta så mycket hänsyn till andras viljor.

Bättre

Nu har jag tagit mig upp ur sänge/soffan efter några dagar då jag varit helt utslagen. Fattar inte riktigt hur det ska gå ihop med att jag äter min medicin tre gånger om dagen, läser man så står det att man ska ta medicinen på fastande mage och inte äta fören 1-2 timmar efter. Måste ta sjukt mycket på levern eftersom det är starkt och finns inget annat än typ levern som kan ta stryck eftersom magen är tom.

Tycker helt ärligt synd om min lever så som jag har behandlat den tidigare och så som den blir behandlad nu. Skitroligt inlägg om hur jag känner för min lever men men är en del av mig så varför skulle jag inte ta upp den?

Halsfluss och feber

Ja som ni kanske förstå från rubriken är jag sjuk, legat hemma medans välden snurrat så fort jag rest mig. feber brukar inte direkt vara farligt men det är skit att ha det, kroppen orkar inget och så fryser/svettas man hela tiden. Har iaf räknat ut att jag borde vara fullt frisk när jag börjar skolan om medicinn verkar som den ska.

Imorgon ska jag om jag orkar småjobba lite med att sortera skruvar, alltid kul att få lite extra pengar istället för att skrika efter pappa.

Nej nu sk ajag se film igen, redan sett World trade center en skit film om man frågar mig visst det var rörande ögonblik men tyckte de hoppade och inte direkt hade någon bra handling. Dålig handlig kanske var lite fel uttryck men efter att husen rasat ner hände inget då hade ca 30 minuter av filmen gått.

No life

har inge liv när jag sitter ensam här hemma och är sjuk så har passat på att kolla runt efter kläder och skor, fastnade för de här skorna fast i svart.
Kanke ser de ut som tofflor men de verkar väligt varma och sköna, hade ett par liknade förra vintern.





Tråk

Sitter hemma och tråkar, familjen är borta och jag ligger hemma själv med halsfluss och hosta. Inte heller verkar något vara på min sida idag, hör åskan och har i stort sätt ingen mat här hemma. Som ni kanske märkt har jag trixat lite med min design igen men det tar väldigt lång tid, hata padding, margin och allt liknande.

Hade väl egentligen inte så mycket att säga fas egentligen hade jag inget att säga. Nu kom jag på lite mer tråkig info som jag kan skriva, kunda inte vara barnvakt idag bara för min nedrans halsfluss som hela tiden ska jävlas med mig. Egentligen är det inte halsfluss jag brukar få "Ja jag ser att du är helt svullen och röd i halsen men proverna var negativa för sptreptokoker. Du får gå hem äta lite ipren och glass" Så brukar de låte ungefär varje gång jag går till dokton med min hals när den bestämt sig för att svullna igen.

Kom just på mig själv att skriva om absolut inget alls så är lika bra att jag loggar ut nu.

Leave me alone

När jag äntligen lyckats städa upp mitt liv så kommer du och beter dig som ett asshole. Hur svårt är det att förstå att jag inte vill ha något med dig och mitt gamla liv att göra, move on...

Rörigt

Gör om designen och därför kommer ni läsare att lida. En männsika kan göra mycket men hur mycket man orkar och hinner per dag varierar stort och så som bloggen ser ut nu var allt jag orkade för idag:)

Ny blogg

Ja nu har jag en ny blogg, blir som en nystart för mig. En sommar ute i skärgården har fått mig att inse vem jag är och vill vara, kortsagt jag har hittat mig själv igen efter vad som har varit en väldigt strulig vinter och vår.

En nystart tror jag man behöver någon gång ibland lika så ta en paus från stressen och storstan, även fast jag bor i Norrort och inte direkt mitt i smeten så känner man att stressen och kraven hänger i luften.

Men nu när jag insett vem jag är har jag även insett vilka som är ens riktiga vänner och de viktigaste av allt de som accepterar en för vem man är. Att inte behöva ta en massa skit, visst kan jag verka kallhjärtad ibland men de som står mig nära hoppas jag vet om hur mycket de betyder för mig. Aldrig visa utåt hur man egentligen mår är väldigt lätt, inte är det många som skulle tro att jag under våren haft oäntligt mycket sammanbrott och dåligt självförtoroende. Lite av anledningen till att jag varit så borta denna sommar men nu har jag som sagt verkligen hittat mig själv igen.

RSS 2.0