Slutar

Tänker sluta blogga känns ganska meningslöst att sitta och skriva och hur roligt är det för er som läser att läsa när jag inte skriver. Händer inget i mitt liv som jag vill publicera för allmänheten, mentalaminnen är bättre eller bilder tror fan att dagbok är bättre för vad använder jag egentligen bloggen till, kan inte skriva känslor eller namn kan bara skriva massa korkat.

Har säkert sagt att jag ska sluta blogga lika många gånger som jag sa att jag skulle sluta dricka. Ibankd krävs det ändå förändringar och jag slutade dricka visst det händer att jag dricker och vart lite mycket på senate tiden men fuck that vart nyår och jag har fyllt 18. Tappade tråden kände jag men från och med nu tänker jag inte skriva mer här, bloggvärlden är på väg ner enligt mig, rätta mig om jag har fel. Fast kanske bara jag som växt ifrån det då de flesta bloggarna är fjortisar, finns väldigt få bloggar som är bra de flesta är patetiska och så även min.

Trött

Jag har märkt att jag bara skriver här när jag gör idiotiska grajer och idag är inge undantag.

Är horigt trött och har sovit i säkert 4 timmar utan att ha blivit piggare, duschade och höll på att somna i duschen orkade inte ens duscha länge, tog max 10 min att tvätta håret. Gick ner för att få lite mat i magen då jag åt lite riskorn till middagen. Nagel fan hade gått av eller något liknande så hade en nagelssax i handen och tro inte att jag läger in den i kylskåpet, inte bra att vara så här trött som jag är.

satsar inget på matteprovet imorgon, går fan inte att plugga idag och imorgon måste jag skriva klart engelskan. Men nu ska jag äta:)

Tillbaka

Har börjat fundera på vad min blogg egentligen handlar om mer än mina förvirrade stunder då jag tror jag blivit knäpp, temat jag tror jag är knäpp fortsätter så det kanske är dags för en ny kategori men orkar inte direkt lägga ner den tiden (sekunderna) det tar att skapa ny kategori.

Jag var inne på facebook för en stund sedan och varför måste de ändra om allt? Hittade inte ens hur man loggade ut så fick lite smått ryck på datorn och kalla den prostituerad fast med fulare ord innan jag tog mig samman och faktiskt hittade knappen.


Dum i huvudet?

Ibland undrar jag om jag är dum i huvudet eller bara allmänt gör idiotiska grejer, tappade bort vantarna i veckan och har letat som fan sedan dess så idag bestämde jag mig för att kasta ut alla kläder, lakan, tidningar och övrigt skit som ligger lite överallt känns det som men inte fan hittar jag mina vantar (städningen har ingen att göra med att släkten kommer nästa vecka säger vi:p). Började bli lite smått frustrerad för jag vet att jag hade med dem hem, men idag är turen på min sida jag lyfter på en av mina kuddar i sängen och hittar båda vantarna:) Men nu kommer då frågan har jag satt på mig dem när jag sover eller hur fan hamnar de under högen av kuddar jag har i min säng?

Jag tror personligen jag är knäpp för 5(?) cider försvann mysitskt från mitt rum, strumpor försvinner i mitt rum istället för i tvättmaskinen som för normala människor och nu hittar jag mina vantar under mina kuddar, kan jag bli annat än förvirrad. Kanske någon trevlig person som orkar sitta med mig i webcam en hel natt och bara kolla vad fan jag gör när jag sover...


RSS 2.0