Lättskrämd

Idag när jag var på väg hem i regnet så upptäcker jag hur en skugga dyckerupp bakom mig och en arm som stärcker sig efter mig, i någon sekund tror jag att de är någon som hoppar på mig innan jag kommer på att det är min egna skugga och min halsduk som flyger. Kände mig lite sådär lagom dum att jag nästan började springa och skrika.

Men nu är de nog om hur lättskrämd jag kan vara för jag måste sova om jag ska ha någon chans att vakna och orka skolan imorgon...

090930

TV är det enda sömnpiller som man tar genom ögonen.

JA!!

Sovit någon timme på soffan och har nu jävligt ont i kroppen kan viseligen bero på massagen igår. Pappa väckte iaf mig för några minuter sedan och sa att internet fungerade och att jag hade fått min skvallertidning, enda som saknas nu är mina nya skor som aldrig vill komma.

Internet är bajs

Har inge internet hemma för tillfället då det igår inte ville som mig, varken mitt vanliga eller mitt mobila. Ingen bra dag med andra ord för larmet pep en gång i minuten i typ en timme innan de kunde stänga av det vilket är bajs.

Inge positivt inlägg itne med tanke på att jga har två lektioner kvar och sitter vid skolans datorer som är lika roliga som att bli utan julklapp på julafton. Är väl bara hoppas att pappa ringt och fixat internet tills jag kommer hem eller att mina skor kommit med posten, men med min vanliga tur så har inge av de hänt...

Massage

Har varit på massage och ska så ha en poojkvän som kan massera. Till en början klämde han typ på musklerna vilket gjorde bajs ont men sen när han började massera höll jag på att somna flera gånger.

svinigt dyry inne på hemlöp är det också och de är förjävliga i kassen, sitter man i kassa ska man vara trevlig och inte stressa så att de märks. Hon som satt i kassan jag betalade var inte stressad hon var hysterisk.

god morning

Tog ett bra tag för mig att somna igår, ingen saga och regnet som smattrade mor taket och fönstret. Denna morgon börjar inte så bra inte okrar jag frukost och så upptäcker jag att det är 1.5 grader ute, mysigt värre eller inte.

Inge stress då jag inte orkar äta frukost, är så trött att jag inte får upp ögonen känns som jag klistrat igen dem med kalssonsklister.

Regn

Hatar regn!

Min mamma sköt iaf upp min massage med en timme så jag inte behöver typ springa till danderyd imorgon, en sväng förbi centrum och köpa lite småsakerblir det innan jag hoppar på bussen, slår vad om att den vägrar stanna där jag ska av sen:P

Är inte heller så pigg på mitt sevsnak tal men jag tar det som de kommer, har väldigt starka åsikter om cannabis och övriga droger. Är ALDRIG okej med narkotika!

Nej men nu ska jag hoppa i sängen och bombadera Mr J som inte är hemma och kan läsa saga för mig, blir ledsen i ögat :(

090928

Varje mask är ett skydd. Ett rop på hjälp - en bön - en vädjan om hjälp.

Diarré

Ja dagen rinner typ fram, fast tänker jag efter så brukar något sim rinner rinna fort eller inte hounung(?). Haha vart någon förvirrad så kan jag trösta med att jag ockps vart de, ibland vet jag fan inte vad jag pratar om.

Mr J brukar som sagt läsa saga för mig då jag fortfarande är en liten skit unge (riktiga anledningen är att jag somnar på någon minet men de säger talar vi inte högt om). I närmare en vecka tror jag han har läsat samma saga "Sagaor för annurlunda barn". De handlar typ om en fisk som har aids och är rädd för vattnet om jag inte minns fel, brukar bli att jag drömmer om de sen för jag har typ lagt till detaljer som inte finns med t.ex att fisken skulle bo i en träkoja.

Som ni märker förstår ni varför sagan är för annulunda barn, visst är man barn tills man fyller 18 tekisktsett? Jag är iaf glad att jag har kvar barnasinnet, livet blir väldigt mycket roligare.

Trött

Segt som fan idag på astronomin men det jämnade ut sig med att pedagogiskt ledarskap var helt okej. Men nu är det dags att ta det lugnt ett tag och stänga av turbo hjärnan innan min älskade hjärna måste gå i pension

Måndag

Inte taggad, är trött och grinig och ute har de regnat...

Time to run

Blogg.se

Är det bara hos mig hela blogg.se har varit helt konstigt idag, inte själva sidan man använder för sin egna blogg utan för att kunna läsa andra loggar te.ex http://forsis.blogg.se

Men nu ska jag hoppa i kojs eller kommer troligen ta ett bra tag innan för måste hitta rena kläder så jag inte får panikattack imorgon när jag är stressad som få, hitta böckerna jag måste ha med imorgon och kolla vädret funderar på att ta varmfodrade skor imorgon faktisk. Galet eller inte de är både svalkande och håller värme plus att jag har så jävla ont i fötterna.

Något jag inte förstår är varör folk lägger ner en massa massa tid på svenska talet, info och stödpunkter eller kanske har jag missat något?

Och så blev jag sittade, typiskt mig jag kan inte lämna datorn. Men nu är det öva svenska tal i tele och sedan somna lite sött till gonattsaga som den lilla skitunge jag är:)

090927

All rädsla är ett bön om hjälp.

2000

Fan vilken tid det tar, upptäckteatt jag glömt att radera mina sms i mobilen. Fan vad segt de går att radera över 2000 sms, v'ntan blir olidlig och slår vad om att allt fuckar och mobilen raderar även sms jag inte öppnat som kommer under tiden, lär ta 5 min känner jag:(

Känner mig bakis

Hur kan jag känna mig bakis fasten jag inte druckigt en droppe. Huvudet är segt och kroppen hänger inte riktigt med i rörelserna. Orkar inte plugga mer den här helgen så måste göra det imorgon eller på tisdag är så inte taggad på ännu en vecka i skolan...

Söndag

Varför sover man alltid längre på söndagar än på lördagar?

Nu har jag iaf hunnit med lunch och funderar på att fila lite på mitt svenska tal för jag orkar verkligen inte med engelskan...


Natti

Orkade inte ut så vart hemma och messa med Mr J och vara glad:) Har även hunnit med en massa plugg och målat naglarna svarta. Förut hade jag ofta svarta naglar men nu har jag oftast fransk manikyr men tröttnat på de, sen tycker jag det är jävligt fult när man använder något annat än vitt på topparna. Stora frågan är väl ändå om jag klarar av svarta naglar en vecka eller om jag kommer tröttna och måla de rosa eller liknande..

Men nu ska jag undersöka min tunga tror tandställningen gör så jag får blåsor, dags att ringa tandläkaren?

090926

Varje tanke jag har skapar ett minne i mina celler.
Jag kan välja vilka tankar jag har om mig själv.
Jag ensam har ansvar för mina tankar.

Legalisera Cannabis

ska argumentera varför man inte ska legalisera cannabis och hittade då en hemsida som vill att folk ska skriva upp sina namn om de stödjer att det skulle bli lagligt. Sjuka människor som skriver undan har alltid varit öppen om min åsikt när de kommer till droger så som knark.

PLUGG

Plugg plugg plugg mera plugg och plugg de kommer det att bli...

Ja jag pluggar som sagt och har gjort de ett tag, en engelska uppgift, ett svenska tal och läsa i astronomi boken är det jag har kvar att göra innan helgens slut. Ikväll kanske jag drar ut men vet inte om jag orkar eller vill träffa personen som festen är hos, får se  vad som händer.

Men nu ska jag hitta mina nötter jag köpte innan jag satte mig ner med engelska boken och var irriterad...

Lördag

Vaken tidigt även fast jag somnade sent igår eller sent och sent somnade i telefon runt halv två kanske. Idag blir de att plugga engelska tills jag stupar men just nu måste jag ha frukost.

Natti

Har nästan kommit överns med en person på M med vet personens dubbelspel så ska inte falla för det igen and I'm stronger now.

Men nu är jag så trött att jag somnar i stolen så måste hoppa i kojs nu:)


090925

Det jag tänker om mig själv blir lätt verklighet.


Diskutera

Hatar att diskutera med mina föräldrar blir bara sur och jobbig plus utan mat i magen blir det bara värre.

Bad day

Dålig dag!

Fredag

Tagga till för matteprov vilket kanske inte är et enklaste nu när det är en seg fredags morgon med massa stress. Är iaf glad att att det är sista dagen med min medicin. Men måste springa för har väldigt brottom

GOD NATT

Nu tänker jag ringa Mr J och ha världens damp som jag känner gror innom mig men han vet hur jag är så, egentligen är det ingen ursäkt men jag kan mesta dels kontrollera mina utbrott.

så god natt måste försöka få minst 7 timmars sömn så jag har en chans imorgon på provet.

Strong

Nobody will see me cry and fall in to pieces because I'm strong and woun't anything let my breakdown. I have changes and left things behind me. I didn't run away I changed myself and the way I see on life and stuff around me. But even if I am strong and been through allow, stuff that I proberly never will tell at least not her I sometimes feel like I wanna disappear and lie on a cloud and look down on the people walking around lying to them self.

090924

I mina fördömanden berättar jag väldigt mycket om mig själv.

Sovit

Somnade i soffan i några timmar och blir väckt av pappa som kommer hem, somnar om och blir väckt av pappa igen och denna gång säger han att de är middag. Någon annan som verkar sova är Mr J, inte svarat på hela dagen börjar misstänka att han hade vild onsdag eller så sover han som vanligt halva dagen/kvällen.

Har egentligen inte så mycket att skriva förutom att jag hatar engelska just nu, i 1:an hade vi aldrig läxor och nu har vi läxor hela tiden. Berget med engelska grejer jag måste göra växer sig snart större än ja vad vet jag.

Grinig

Fick en armbåge i sidan idag och tror fan att de var med meningen vart iaf grinig och ville smälla till personen. Har inte hänt så mycket positiv idag förutom att jag sluta tidigt och träffade Viktoria, löpningen gick åt helvete och en armbåge i sidan det är inte rikigt så postivit.

Nu är jag iaf hemma ska läsa tidningen och sova en stund tror jag eller se om de har kommit någon rolig film/serie under natten. Orkar fan inte plugga idag är helt sönder i min hjärna...


Torsdag

Springa springa springa, först mot bussen sen i spåret men innna det ska jag jävlas med gissa vem

Jävla klocka

Tiden är aldrig på min sida, klockan är över 22 och jag sitter här och har inte hunnit prata med pappa som jag borde ha gjort fan får bli imorgon men hur taggad jag är på det vet jag inte. Har iaf pluggat och inte sovit eller ätit massa onödigt godis men nu måste jag springa och borsta tänderna så jag inte dör i spåret imorgon...

090923

Säkert är det så att när jag har lätt för att accepter mig själv blir det lättare för mig att acceptera andra.

Rån

Ingen har väl missat rånet inatt/morgonkvisten och inte är det väl en lsump att de hittade något som de trodde var en bomb lite senare under dagen vid polisens helikopter om jag minns rätt, vad prioriterar man egentligen en bomb eller rånare. Om jag minns rätt och de var vid polisens helikopter så tror jag att man lagt den där för att försvåra sökandet.

redan imorse tror jag att de hade hittat flykthelikoptern vid Skavlöten inte så långt från mig, en mil kanske. Jag tycker att sådant är någon fruktansvärt skrämmande. När saker (brott) händer i min närhet även fast jag själv kanske inte direkt blir drabbad tycker jag att de är lite läskigt, fegis eller inte men allt kommer mycket närmare inpå en när man vet vart platserna ligger och själv varit där.

Tycker även synd om människorna som jobbade, visst måste de finnas vakter på ett sådant ställe dygnet runt, de drabbar oskyldiga bara fö att rikedom stiger andra åt huvudet. Om man nu måste ha pengar varför inte skaffa bra utbildning och jobb, gör du så stort brott åker du troligen fast för omgivingen måste väl ändå märka om en person har mer pengar och spenderar mer än innan utan att ändra levnadsstil.

Banken

Idag var klassen på besök hos banken där jag faktiskt inte lärde mig så mycket. Ibland undrar jag faktiskt hur gamla mina klasskompisar är, hökar över godis- och nyckelringsskålen. Sen har de väl inte häänt så mycket mer idag mer än att jag troligen kommer få ig på historia provet även kallat testet men jag tycker att de faktiskt var ett prov då de är betyg på de.

Tröstäter nu lite melon och dricker cocoa-cola innan jag ska börja med engelskan

Onsdag

Är fortfarande helt sjukt trött även fast jag somnade när jag la huvudet på kudden. Inte har jag orkat plugga så de blir att läsa lite på bussen efter att jag försökt väcka Mr J. Som vanlit har jag inte tid tt sitta här och skräpa eftersom jag måste gå om 15 min senast.

Go natt

Nu ska jag sova igen har läst igenom häftet jag fick av christian idag, visst det är skit lätt me min hjärna orkar inte riktigt med. Inte blir det bättre av att jag ser min pencillin framför mig och har även upptäckt att de luktar skit om dem. Finns inte mycket positivt ska nog ringa Mr J och gnälla tills jag somnar eller hans öron ramlar av eller kanske blir jag glad som jag alltid brukar bli.

Inte taggad på onsdag, lång jobbig dag och vi ska till banken på samhällskunskapen så blir nog att ta tåget hem skulle jag tro eller så kommer jag gå runt i centrum och shoppa för att jag är som jag är.

Innan jag glömde de visste ni att hårbotten kan mögla? Tvättar man håret på kvällen och inte låter håret torka helt och bara sätter upp det i en knut kan hårbotten börja mögla, tror ingen vill ha en möglig hårbotten måste vara väldigt äckligt.

090922

Det jag förnekar och förtränger i mig själv tenderar jag att förhåna och "slå på" utanför mig själv.

Sovit

Har sovit 1.5-2 timmar nu men är lika seg än hatar verkligen medicin. Inte orkar jag plugga vilket leder till att jag failar imorgon men har npg tif att plugga på bussen för pluggar jag nu kommer jag falla ihop av utmattning.
Blir att hoppa in i duschen och stå där väldigt väldigt länge.

Kollade ut genom mitt fönster precis och ser att de är mörkt! Lamporna lyser och slen har gått ner, hösten är här och vintern är runt hörnet fast vill egentligen ha vinter då jag fyller 18:) Känns väldigt skumt att jag ska fylla 18 känner mig inte riktigt redo för det tror jag, finns inte så mycket att göra åt men än är det någon månad kvar...

Maraton

Nu har jag sett nytt avsnitt av Gossip Girl och two and a half men. Galen är vad jag blir när de mitt i allt slutar och man måste vänta en hel jävla vecka på att få se nästa avsnitt, tror inte jag har så mycket tålamod som jag önskar.

Gossip Girl är inte Gossip girl utan Jenny måste jag ändå påpeka, visst det har gått två avsnitt bara men jag saknar Jenny:( Finns inget att säga om nya Two and a half men säsongen mer än att den verkar något fruktansvärt rolig, kanske dags att runda av serien snart ändå så att ine allt blir för uttjattat som andra serier oftast blir.

Mer plugg

Man går i skolan x antal timmar varje vardag för att lära sig saker, man sitter och lyssnar i timmar man antecknar eller läser själv men sen när dagen är slut så är lärandet fortfarande inte slut. När man kommer hem är iaf jag super trött och gillar att bara ta det lugnt någon timme för att sedan ta tag i dagens/veckans läxor. Visst kan det vara skönt att inte gå superlånga dagar men om man har dagar som är ca 6 timmar och sedan har massa plugg kvar hema, det sliter som fan på kroppen och aldrg får hjärnan ta det lugn.

Viserligen gillar jag skolan och de flesta ämnena men ibland blir allt för mycket och när de blir förmycket skjuter jag upp allt för att jag inte orkar så att högen bara växer . Det har jag dock ändrat på lite jag har sagt till mig själv att jag ska lägga ner mellan 1-2 timmar/dag på läxor och skolan när jag inte är  i skolan och minst en eller två dagar i veckan får jag inte öppna en bok.

Tisdag

Fy fan vad seg jag är blir något otroligt trött, känns som jag inte sovit alls. Som vanlit är jag stressad och måste springa om några minuter men innan det ska jag hinna hitta min mascara och borsta tänderna samt hitta ett par skor...


Time 4 bed

Klockan är 22 och jag ska hoppa i koj, rutiner på allt har jag men ikväll ska jag inte ligga och prata med Mr J i några timmar för att sedan somna mitt i allt. Imorgon är det kort dag och sen blir det hem och plugga:(

Go natt


090921

Bakom varje negativ tanke jag har om en annan människa döljer sig någon form av rädsla hos mig.

Film

Har precis sett en film på franska och det värsta jag vet är när man måste läsa undertexten, finns inte mycket värre grejer när de kommer till film än undertextern. Folk är riktigt dåliga på översättnign måste jag säga. Filmen handlade iaf om diskriminiering och något experiment allt verkade bara sjukt och konstigt. Varför göra diskriminieringstest på de som går i årskurs 3 och är 9 år. Experimentet tror jag hade varit bättre på personer i min åder kanske, barnen bröt fan ihop och hur kan man som förälder utsätta barnen för något sådant.

Somnar

Jag somnar fan snart av trötthet och inte blir det bättre av att jag måste ta mina pencillintabbleter nu. Kommer somna innan klockn 18.00 känns det som men jag måste se en film som jag missade när jag var sjuk och borta från skolan förra veckan. Bajs bajs bajs säger jag

Hemma

Nu är jag återigen hemma och framför datorn. Min dag började bra men sen när bussen var sen sjönk humöret och inte blev det bättre för jag totalt glömt vilket klassrum jag hade lektion i. Lektionen tog slut och lunchen kom men tror ni jag kände någon i den halvtomma matsalen, nej var att välja mellan att sitta själv eller köpa en smörgås, hittade dock lite människor senare:)

R har även börjat på pedagagiskt ledarskap, enligt mig så är det lite stelt men kanske bara jag som uppfattar det så. Ja det var typ min dag och jajust jag lyckades väcka Mr J imorse efter ara två samtal...

ZzZ...

Är något fruktansvärt tröt efter att ha pratat med Mr J igår somnade dock mitt i samtalet tror jag. Men nu måste jag springa iväg, mycket att göra men så lite tid.

"Det är inte omoget bara inte vuxet" det är ett citat från samtalet igår då jag hela tiden kom in på sjuka grejer, ett vanligt samtal med andra ord:P

sova

Nu ska jag hoppa i koj och ringa mr J som jobbar än:(

Tomorrow I'm going to school:)

090920

man kan inte förändra en annan männsika. Det enda man kan förändra är en själv.

Trött man blir

Fan att inte folk kan flytta på sig, måste de gå så att man inte kan komma förbi, jag blir grinig eftesom jag måste in i skoaffären. Är iaf hemma nu en halsduk, en kjol och ett par skor rikare men några hundralappar fattigare.

Lördag

Uppe med tuppen var man inte men innan klockan 10 masade jag mig ändå upp. Att fört inte kunna somna för att man väntar samtal och sedan helt plötsligt ligger man helt utslagen och fattar inte vad som vibbrerar och låter, när man förstår att det är mobilen som ringer börjar uppdraget hitta mobilen. Jag måste vara extremt rolig att prata med när jga blir väckt mitt i natten för jag kommer inte ihåg ett skit och mumlar typ bara fram saker som inte ens är sammanhängande. Imorgon är det payback time :)

Måste rusa morsan står och skriker att vi ska åka nu...

natti

Är hemma igen och har varitde i drygt 40minuter, kvällen var mys och väldigt trevlig:)

Men nu är det faktiskt dags för sängen om jag ska orka upp imorgon innan klockan 10.


Ut

Jag tycker smink ska se väldigt naturligt ut och inte är jag ensam och tycka så, vem vill se ut som man har ramlat i koskit eller doppat läpparna i en rosa/vit färghink, röda läppar är enligt mig snyggt man ser äldre ut men gör man fel kan resultatet bli lite som en clown.

Men men nog om smink vet faktiskt inte varför jag tog upp det, kanske för att jag precis sminkade mig men vem vet. ska snart börjar öra mig ner mot tåget men är tillbaka om några timmar måste tänka på min hälsa, nej jag ska inte festa eftersom jag i stort sätt aldrig gör det. har lovat mig själv att inte festa/dricka mer än en gång i månaden om det inte är något specielt. Även min pappa tycker att den tanken är bra, vi diskuterade att jag klarat mig i sommar utan att jobba och tjäna pengar visst har jag varit barnvakt och lämnat syster men inget mer. Ändå lyckades jag köpa över 5 par skor och en massa kläder för mina egna pengar och har fortfarnade över 1000kr kvar efter sommaren, duktigt tycker jag med tanke på min shopping.

men nu har jag itne tid att sitta här och sega dags att hitta handväskan och nyklarna samt ett par skor att ha på sig.

090919

De sju gylle orden - Det ligger någonting i det du säger.

HAHA

Skrattar som fan åt alla sorgliga männniskor...

Förkyld

Näsan rinner och tungan verkar man annars är jag frisk. är ca en vecka sedan jag var ute med undantag från när jag var hos doktorn en timme i tisdags.

Här sitter jag nu och äter varmamackor bara för att jag måste äta en massa när jag tar medicin så tt jag inte ska mörda min mage innefrån.

Sängen

Nu ska jag lägga mig i min ny bäddade säng i mitt rena rum.

Har lugnat ner nerverna lite efter mitt lilla utbrott eller dampanfall vet inte riktigt vad jag ska kalla det men ibland blir mitt gamla liv endel av mitt nya liv. De som kände gamla mig kan se att kontrasterna mellan nya och gamla mig är stora och att jag verkligen förändrat, till det bättre enligt mig själv. Inland springer dock mitt förflutnna ifatt mig och nästan välder mig, som ett krokben jag snubblar men reser mig och lever vidare i mitt liv utan att vända mig om för att se vad jag engång haft.

090918

Man kan lära mycket genom att öva sig se tydliga ytterlighetsexempel. De finns för att vi skall lära os se.

Fuck

Precis när allt börjar bli bättre, min hälsa och mitt liv springer mitt gamla liv ikap mig och välter mig men fuck no att jag ligger kvar ska resa på mig och gå vidare.

Leave me alone fuckers!

TEG

Eftersom jag inte har varit i skolan på en vacka ska jag skryta lite om själva skolan istället, kanske blir klarare för den som nu läser det här varför jag faktiskt gillar att vara i skolan. Remebmer går som sagt på Täby Enskilda Gymnasium och de är staplarna med den gul/vita färgen


Design

Gjorde lite små ändringar nu när jag ändå har tid och sitter hemma som en tråkmåns och om sanningen ska fram så har jg väldigt tråkigt. Händer absolut inget här hemma, har så tråkigt att jag funderar på att gå ner och itta på tvättmaskinen när den snurrar och gör rent mina kläder. Någon som kan förstå hur tråkigt det är men imorgon eller på söndag ska jag gnälla på morsan att hon kör mig till centrum så jag kan köpa lite mer skor för att jag är så extremt uttråkad och deprimerad.

Nej nu kriker tvättmaskinen efter mig


Nästan frisk

Jag är mycket piggare även fast jag fortfarande ser ut som en bulldog med allvarliga problem. Har ätit över 1/4 av min medicin och mår sjukt dåligt av den fortfarande även fast jag dricker någon äcliga dricka så jag inte ska må illa.

Känner hur roliga mina inlägg är om absolut inget alls, de ända jag skriver är hur mcyket jag hatar livet när jag är sjukm att jag är en bulldog och jag vill tillbaka till skolan.

Sova igen

jag gör inget annat än sover, skickar sms och äter medicin och det är jävligt tråkigt kan jag  säga, jag vill till skolan nu!!!!!


har inte så mycket att säga händer som sagt inte mycket när man har varit hemma snart en vecka. Men men hr kommit fram till att jag är en feg nörd och Mr J tycker inte jag är kärring än men jag tror han säger så för han är lite äldre än mig och är jag kärring är han gubbe.

Nu ska bulldog jag gå och lägga mig med tungan hängandes utanför munne så det blir en fin dergelfläk på kudden, är värt de pga av hur förbannat ont de gör i käften på mig just nu. varför lida när man kan byta lakna när som helst...

/ fegis nörden

090917

Du ser det "falska" och accepterar det som sant.

en vecka

Blir ingen skola imorgon heller :( och eftersom jag är nörd blir jag lite ledsen...

Kommit på att om jag dricker med sugrör så kan jag ha tungan utanför munnen och alltså få i mig vätska utan att ha tårar i ögonen...

Det var allt för nu, I know BORING!

Min tunga

Min tunga blir inte bättre, låter den hänga utanför munnen för det gör så jävla ont om man bara kommer åt. Äter glass så att tungan ska domna bort men det hjälper fan inte längre så jag får se ut som en dreglande bulldog:(

Torsdag

Äntligen har febern försvunnit men mn hals och tnga är desamma. Snart har jag sovit en vecka och ag längtar faktiskt efter skolan är något fruktansvrt tråkigt att vara hemma.

Men nu är det dags att få ont i magen igen...

Kiss och bajs

baka kladdkaka

Förklaring: du helt enkelt bakar kladdkaka, fast utan kakao, och inte i ditt kök, utan på toaletten. dvs, du bajsar.



www.fittkramp.se





Följer temat

Jag mår fortfarande skt, för några minuter sdan låg jag ästan och grät för att jag har så fruktansvärt ont i tungan. Inte bara det min pecillin gör att jag har ont i magen och mår illa så jag vet inte vad. I hate life at the moment om man säger så.

Huvudverken är på top och iprenen har inte börjat verka så ska dricka isvatten och försöka sova och se om jag mår bättre när jag vaknar imorgon för just nu ser det inte ljust ut.


090916

"Din egen feltolkning distanserar och skiljer er åt."

feber

Fuck feber säger jag bara, mår fan inte bättre utan sämre. Pecillinen gör att jag får sjukt ont i magen och febern gör att mitt huvud vill explodera.

Jag vaknar äter ipren mot febern somnar om efter en timme då ipren börjar värka, vaknar ypp någon timme senare och har feber igen äter mer ipren och somnar om. ungefär så ser min dag ut jag vaknar och äter medicin och somnar om.

Onsdag

Hatar allt!


Sova igen...

Gör inget annat än att sova, finns det något tråkigare, varit hemma två dagar eller tre om man räknar söndagen utan att träffa andra männiksor än min familj och de nere på vårdcentralen känns piss, behöver vara social nu känner jag. Inte kan jag prata utan att läspa då jag har blåsor på hela tugan jävla fittmediciner eller bakterier jag hatar båda.

Pecillinen har en sträv yta så de bara fastnar i halsen där de smälter och den medicinsmaken som jag oftast inte hr problem med (undantag för den jag har nu) kommer upp och gör att jag vill spy. Hatr livet för tillfället måste pigga upp mig lite innan jag helt går ner mig.

Minns inte om jag skrev det på bloggen eller på sms men jag röker inte, jag dricker inte och jag strular inte runt som en desperat fjortis slampa, ibland kan jag göra de två först nämda sakerna men aldrig mer att jag strular runt som en fjortis slampa (mognat) men ändå får jag mer bakterier och blir mer sjuk nu när jag slutat med allt dåligt. Men varför blir jag sjuk, övervägde en sekun att börja med spriten igen bara för att jag var friskare då men mådde istället skit psykiskt, heller må dåligt fysiskt än psykiskt säger jag bara. Alckhol är alltså inte lösningen varken för mig eller någon annan, alkohol löser inte ett skit bara skappar problem.

God natt

090915

Älska mig - acceptera mig!


Hata

Jag hatar den är skiten så jag köper lite skor istället, fan fan fan

Bedtime

Måste sova eller något tror huvudet ka explodera snart och halsen blir inte bättre och på allt de har jag fårr en blåsa på tungspetsen:(

Life sucks

Not again

Var som sagt hos doktorn för en stund sedan. först gick jag sitta och vänta i evigheter för att komma in till doktorn i typ 1 min och sedan skickas till någon annan för attta prover, sitta och vänta och sedan in til doktorn igen. Tror ni inte jag har halsfluss igen, andra gången på en manåad jag har det.

Jag hatar vkligen min hals, ibörjan på året hade ja körtelfeber vilkat man har mellan 1-3 månader och man mår skit och har ingen ork, efter det tror jag att jag hade halsfluss ska jag vara ärlig vet jag faktiskt inte hur många gångre jag haft halsfluss i år. Men med tanke på att hon som tar halsprover kände igen mig och jag minns minst 5 gånger i år jag varit och tagit prover i min hals. Sammanfattning halslfuss minst 3 gånger, körtelfeber och x antal virusinfektioner.

Borde inte fittdokoterna inse att de bara trycker i mig massa pecilliner, de skriver inte ens ut de vanliga längre för att de tror inte att de hjälper då jag fick tillbaka de så fort. Hatar dokotrer! fine finns inte mycket att göra men borde de inte se ett mönster och överväga att ta bort mina halsmandlar, damp.

Tisdag

Ska till dokton om en timme och är inte direkt på den idén men måste kolla mtt öra och min hals, life sucks.
Har redan hunnit se nya avsnittet av Gossip girl.

Ingen idrottdag idag för min del, tror jag går i klassen utan koll med tanke hur förvirrade de verkade vara med tiderna, skickar skolan inte ut mail så tycker faktiskt jag att de får skylla sig själva om eleverna är sena.

Äe hungrig memn får inte äta, inte ens dricka eller borsta tänderna känner att min morgon inte börjar så bra...

:(

ska sova mår riktigt bajs och misstänker att jag har öroninfamation då mitt öra är helt rött och gör ont, halsen har även svullnat upp på den sidan så blir troligen doktorn imorgon.

Nej nu ska jag gå och smsbomba gissa vem (inte svårt) yes I were right Mr J, har han gått under jorden eller något?

Glömde skriva det igår men nu har jag haft min nya blogg i en månad och en dag:) och redan har jag hunnit med närmare 150inlägg, endel roligare än andra men så blir det när man skriver för att bara få ut vad man känner och tänker.

Go natt


090914

"Vi bär alla ino oss behovet av kärlek. Det är ett sant behov."

Fyllo.net

haha bra namn på en hemsida, ligger nu inne på favoriter så jag kan skratta lite åt namnet varje gång jag ser de.

leg kontroll

Fick mail från skolan precis

"Hej alla!
Denna vecka på onsdag och torsdag kommer vi att kontrollera att ni har ert skol-leg med er
Kontrollen sker på morgonen mellan 08:00 -09:00"


De märker väl vilka som kommer in på skolan och eftersom de i stort sätt alltid sitter någon i receptinen så borde de väl märka om någon helt random person kom in och började bära ut massa utrustning. Ska någon stakars lärare eller övrig personal stå i dörren och tvinga alla elever att leta reda på det förbannade kortet, alla som börjar efter kl 9 då, behöver de inte kontrolleras. Kanske lite dumt att hacka upp sig på något så fånig som leg kontroll, plus att de är korkat att de skickar ut och förvarnar att det är kontroll borde man inte göra det helt random...



Sjuk

Är som sagt sjuk, har ont i hela kroppen, fryser och min hals kan bara ta sig. 3veckor gick det innan jag sräckte min nolla i frånvaron, fan fan fan säger jag bara finns inge värre än att varasjuk.

ska dricka massa te och tycka synd om mig självl kanske jävlas med att väcka upp Mr J som tydligen gick och la sig vid 7-8 tiden imorse. Nej nu måste jag knarka ipren om jag ens ska ha en chans att orka vara uppe.

Måndag

Sjuk...

Natti

God natt nu måste jag sova för att orka med morgondagen. Ser väldigt mycket framemot tisdagen får då kommer nya Gossip Girl att finnas tillgängligt för nerladdning, längtar så jag vet inte vad.

Men men time for bed men innan de måste jag fixa och hitta saker jag måste ha med mig imorgon, varför ska jag alltid byta handväska. Har typ inbillat mig att min svartaskin väska är stor och att den är bra att paka ner saker i när man sover borta, så fel man kan ha kanske därför min dragkedja behöver bytas. Är ett framtida problem för problemet nu är att jag inte vet vart fan jag har mitt busskort eller mitt skolkort eller vad fan man ska kalla det.

Panikbarnet själv rusar runt som de brinar i röven på mig. Nu spåra det som vanligt så god natt.

090913

Man vill bli älskad
i brist därpå beundrad
i brist därpå fruktad
i brist därpå avskydd och föraktad

Man vill inge människor någon slags känsla.
Själen ryser inför tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst.


Inte igen

Min jävla hals är damp, ibland vill jag bara spränga bort den men tror risken för att jag på kupen ryker med och dör är stor och jag gillar livet så min hals får bli kvar. Haha vilken menning känner jag. Men nu har jag iaf en anledning till att äta glass. Hoppas på att halsn blir bättre ovh att de bara är typ något jag ätit eller något liknande som jag är allergisk mot.

Noll frånvaro som sagt...

Diarré

Nej jag har inte diarré bara det att jag inte kom på någon rubrik och jag behöver skratta lite, ja jag vet att jag har sjukt dålig humor och att jag fortfarande är kvar i kiss och bajs åldern men huvudsaken är att jag finner det roligt.

Orkar fan inte plugga, det ända jag orkar är matte och det behöver jag egentligen inte göra men ibland tycker jag det som sagt är roligt. Min dag skulle gå ut på att jag pluggade i stort sätt hela dagen och fick saker gjorda istället har jag nördat mig med The sims igen, tar något förjävligt lång tid när man kan ända färg och skit på typ exakt allt.

Usch

Är inte taggad på att plugga idag, är något fruktans värt seg i kroppen och min rygg känns som den åldras med rekordfart:(

Även fast jag absolut inte är taggad på att plugga har jag räknat några sidor matte, endel tal är fan inte logiska och jag förstår inte vad man har för nvändning för sådan skit, visst det är skoj att räkna och förstå men helt onödigt kunnande säger jag bara. Historia, engelska, astronomi, pedagiogiskt ledarskap, räkna lite mer matte ja det är ungefär vad jag ska göra innan nästa veckas slut eller rättare sagt mitte på kommande vecka. Känns inte direkt sådär super skoj om jag ska vara ärlig men ibland får man bita i det sura äpplet och tänka på framtiden.

Söndag

Finns inge värre dator än min laptop, nu vill den inte ladda upp batteriet och det är inte första gången jag har rådamp på den.

Morgonen börja med att jafg vaknar och upptäcker att jag har 6+5 missade samtal och 6 sms från Mr J som föröker hålla mig vaken eller väcka mg. Vi har gjort en deal om att han ska hålla mig upp längre om kvällarna och jag ska vcka honom tidigare, undrar vem som dampar först och troligen är det jag med tanke å hur jag är.

Men men nu ska jag upp och räkna lite matte eller bara vara allänt seg.


happy

Dags att krypa till kojs nu känner jag innan jag åter igen somnar här framför datorn, skillnaden är egentligen att jag istället somnar i sängen framför datorn istället för i stolen.

Tänkte avsluta min dag men en liten trevlig bild som jag gjorde när jag väntadepå att Hannah Montana skulle laddas upp


090912

"Ej finns gott ej finns ont blott våra tankar gör det så."

Åska

Hatar åska. Ser i ögonvrån hur hela himlen lyser upp men det tar några sekunder innan smällen kommer men märker att smällarna kommer oftar. dags att stänga av datorn och gå på toa så jag inte kissar på mig...


Hannah Montana

Jag är väldens tönt och skäms inte, kan ärlig säga att jag tycker det är skönt att vara hemma ikväll och att jag även räknar matte för att jag tycker det är skoj. Men sm moset på allt så såh jag precis på Hannah Monta the movie och grät i slutet drog av sig peruken, räknar ite med att någon tänkt se den filmen:p

Men är jag verkligen en total nörd för att jag pluggar en lördagkväll och gillar det eller för att jag ser Hannah Montana och gråter. Jag är bara mig själv och att vara sig själv tycker jag är någo som man ska sträva efter. Om man själv kan acceptera vem man är får andra också lättare att göra det. För är jag mig själv och personer säger att de gillar mig så vet jag att de verkligen gillar mig och inte en falsk bild jag ger av mig själv, det ändå jag gör då är att lura mig själv och tro att jag inte duger.

Stolt nörd

Somnar

Ska lägga mig och blunda en stund är något förjävligttrött denna tid på dygnet.

Kom precis på att Gossip girl börjar på måndag, vilket betyder att jag kan se det när jag kommer hem på tisdag:)

Lördag

Yes nu är man vaken och hemma. som vanligt står jag och dampar på sl och blir skit kissnödig medans jag står och väntar, jag är inte heller den blyga så jag vräker ur mig det så alla hör man får lite blickar kan jag säga:p

Kom precis hem och möts av en trashad baksida och då menar jag inte att några hulliganer vart här, bara mina föräldrar eller rättaresagt pappa som ska bygga en ny uteplats/alltan på baksidan så solen inte ligger på där hela dagen.

Time for lunch

Matte

har räknat några sidor matte för att slappna av lite i kroppen och i hjärnan, hur konstigt de än låter.

Men nu måste jag rusa så ha en toppen kväll och gör igne dumt:)

090911

"Sanningen är den att jag är ansvarig för vad jag tänker."

Home

Jag dog inte under lektionen var bara väldigt nära på att typ falla i sömn x antal gånger. Bästa var vl imorse när jag hade matte och Henrik självklart frågar mig en fråga när jag är helt inne i mina egna tankar, alltid att han lyckas fråga mig frågot just då.

Sleeping time för mig nu skulle jag tro:)

Fredag

Usch drömde mardrömmar om matte inatt, var riktigt hemskt minns bara att allt gick ut på att jag gick ig i matte och att de knäckte mig ett totalt.

Nej nu måste jag hitta min mascare och göra mig klar för om en kvart ska jag börja den korta andringen ner till bussen:)

Sleep

Nu ska jag hoppa i säng men kommer inte kunna somna, borde inte se serier som Crimenal minds för jag är lättskrämd och får mardrömmar låter med andra ord fantasin skena rätt ofta. Varför kan jag bara inte sluta se på skiten när jag vet att jag under häften av tiden ändå stirrar på texttv-texten eller svartabakgrunden, allt för att jag är en liten fegis när de komemr till sådant.

Godnatt på er

090910

"För varje attack blir jag mer och mer skild från den jag var ämnad att vara."


Astronomi

Jag blir fan knäpp och då menar jag mer än vanligt. Att sitta och läsa och plugga astronomi måste fan vara de värsta som finns, gillar stjärnor och liknande men det där var fan bara jobbigt är helt snurrig i skallen efter en timme med den jobbiga boken. Inte blir man glad när man har läst allt och de jävla svaren till frågorna inte står, blir galen det är då jag bara vill köra upp boken i någon eller elda upp den. Tyvär så har inte böcker känslor, spelr ingen roll hur hårt man slår dem eller hur ofta man slår dem inget känner de:(

Segdag=shopping

Inte bra för min tragiska ekonomi att ha bajs dagar då det slutar med att jag klickar hem en jävla massa skit från internet, viseligen inte dyra grejer men är inte kläderna dyra klickar man iställethem mera. Inte blir det bätte av att jag idag upptäckte att H&M har fårr in massa nya kläder och skor, gillar faktiskt deras skor även fast de är en halv storlek för stora i alla skor. Slutade iaf med att jag klickade hem lite tröjor, redan nästa vecka kommer det första packetet med ett par skor, en jacka och en tröja som tydligen fanns på lager.

På H&M hemsida har de nu en ny funktion som heter "TODAY" där är kläderna tyå på rea under dagen för att återgå till normala priset nästa dag, tro inte jag kommer missbruka det. Älskar att ha nya kläder och skor men fan vad tråkigt det är när räkningen kommer några veckor senare. Räknade ut vad jag har köpt som jag måste betala inom 2 månader så det är hyfsat lugn men till det kommer vintersko men det blir väl från din sko eller något annat.

Men men alla behöver vi kläder. Var faktiskt något jag kom och tänka på nu när jag skrev detta inlägg, alla stora fjortisbloggare skriver hala tiden om hur "rika" de är och att bara de har råd att köpa kläder varje dag men med tanke på att de handlar på H&M och gina tricot så är det inte konstig att de handlar varje dag. Om jag som inte lever ett skit på min blogg kan klicka hem kläder för några hundra istället för att köpa ett plagg varje dag så betyder det att man inte får in så mycket pengar på bloggen, tror personligen att de mörkar hyfsat mycket.


Lårhögastövlar

Är det bara jag som tycker att de påminner om hur man får bara någraår sedan trodde en hora såg ut. Tycker det ser något fruktansvärt billigt ut speciellt de stövlarna jag snart ska lägga upp en bild på. Hur i hela friden kan de ha blivit mode att enligt mig klä sig slampigt, visst endel ser de faktiskt snygga ut i sådana stövlar men när skorna börjar bli blanka och peronen ifårga i övrigt klär sig som hon hade glömt vad kläder var för något vill man bara blunda och önska att det var en mardröm man snart vaknar upp ur.

 


A non smoking generation

Visst rökning dödar och är inte bra för hälsan men deras grej gjorde mig bara irriterad...

Inte vart de bättre av att hela morgonen började med att en småglinsklass skulle med samma buss som mig och stod och pekade som galningar. Orgentering är verkligen inte min grej heller, idrottsläraren skrattade som tusan när jag kom i mål super glad eller inte. Gick bara totalt fel 3 gånger var inte ens inne på rätt spår, hatar skogen!

Nej whatever mer om min dag senare

Torsdag

Har nu på mig en orangeröd tröja så jag syns när jag ligger döende i vildmarken(skogen), inte de minsta taggad på orgentering tycker de är skit.

Måste springa mot bussen om bara någon minut vilket jag inte sr fram emot.

Duschmössa

Jag älskar att duscha men det är inte varje dag jag orkar/behöver tvätta håret och då sätter jag bara upp håret i en knut, ändå lyckas jag blöta ner mer än halva håret och de blir fullt med massa små lockar som vägrar försvinna hur mycket jag än försöker få bort dem. Visst jag tycker de är skit snygg med lite vågigt här men jag vill tusan inte ha afrolockar i håret. Kom därför på att jag ska gå och köpa en duschmössa eller något, för vem fan bryr sig är ingen direkt som ser mig i ducshen, det man ser är bara resultatet av att mitt hår blir som smålockar som flyger alls världens väg.

Nen men klockan tickar på och jag börjar faktiskt bli lite extra trött så ska hoppa i kojs nu så jag inte blir allt för grinig imorgon när jag går vilse i skogen. Har redan planerat på att ha starka färger på mig så jag syns när jag är lost i vildmarken:P

sov sött

090909

"Jag kommer alltid att frukta den jag attackerat."

Ja!

10 things I hate about you drog igång igen varje onsdag kommer jag vara klistrad vid datorn när jag kommer hem. Ända som saknas nu är att Gossip girl börjar, 14 september. Nördig som jag är älskar jag den serien men 10 things I hate about you är fan nästan bättre.

Nej måste varv ner lite nu efter min underbara upptäckt med ett glas kall cola


Varför?

Varför se man gravid ut när man inte varit och kissat på några timmar, tänkte på det när jag kom hem idag. Kanske är jag ensam om att se gravid ut när jag är kissnödig eller kanske inte.

Vart något fruktansvärt förbannad idag, enligt vårt kelendarium så har vi schemafri morgon imorgon och ändå har vår idrottslärare lagt en lektion där och när vi tog upp det med honom så gick han mitt i diskussionen och han hade tydligen rätt att lägga en lektion där, vart något extremt lack när vad hon nu arbetar med sa att han hade rätt och att vi var tvugna att komma och att de egentligen skulle stå eventullt "schemafri hör med lärare" Jag har fan gått på skolan över ett år och de har ALDRIG varit så att man haft lektioner på schemafria dagar/halv dagar.

Onsdag

Idag har jag den längsta dagen i skolan framför mig, kanske inget att se fram emot men egentligen är det inte så extremt jobbiga lektioner. Somnade redan innan 22 igår och var ändå skit seg när klockan ringde imorse. Nej har egentligen inte så mycket att skriva som vanligt med andra ord, är bara skönt att få skriva av sig lite då och då... Dagbok på internet som ä öppet för alla

Sängen

God natt jag behöver sova och låta tankarna flyga iväg bort från denna plats för ett tag.


:)

Im back on track...

NU har jag lugnat ner mig pratat lite med folk som jag tackar för deras stöd<3 vet att jag kan bli förjävlig ibland men just nu måste jag ta hand om mig själv i första hand känner jag. Vill inte åter igen bryta ner mig totalt för att jag bryr mig för mycket och tar på mig andras skit, måste lära mig att inte ta in det låta det rinna av och skrika ett tag i telefon men aldrig att de ska ta så hårt igen.

Strong

I am strong and I wont let anybody make me feel anything else, life goes on even if it sometimes dosen't feel like it. I wont let anybody else tell my how too feel or how too behave I am me ad proud of it.


Serier/filmer

Ofast i serier och filmer när det handlar om en familj är killen den lite nördiga och tjejen den populära samtidigt som hon är slampig men oskuld och totalt blåst.

Oftast är det nog i serier tänk er Era värsta år, The frech prins of Bel Air, The war at home, 8 simple rules, alla dem serierna handlar om att de finns en blåst bimbo som är populär och lsampig och killarna är nördar. Är det verkligen så vi ser på verkligheten, visseligen har serierna några år på nackne men är exakt samma med alla nya serier som kommer. Varför är inte tjejen nörden och killen den blåsta slampan som ändå har hög status.

Lugna tankar

har smått damp så försöker tänka lugna tankar innan hjärnan exploderar som på fjortisar...

090908

När man "pekar finger" och fördömer, anklagar och lägger ut skuld, glömmer man lätt att tre fingrar pekar bakåt mot en själv.


Cola

Är hemma typ 10 minuter tidigare än vanligt, vikarire och typ inget att göra leder till att man får sluta tidigare. På bussen hem så satt de en kille och glode så jag nästan ville peta uta ögonen på honom eller iaf be honom glo ut genom fönstret. Satt även och prata om hur gärna jag ville ha cola och självklart vart de andra sugna, tror ni inte en liten kille framför oss tar fram en cola flaska och börjar dricka långsamt, jävla tjuvlyssnare.

Hatar tisdagar...


Tisdag

Stress som vanligt och mitt hår är ovanligt lockigt:( Måste springa nu...

somnar

Håller på att somna i soffan så är väl lika bra att jag lägger mig i sänge, kanske vaknar jag pigg och glad imorgon...

090907

"När jag förminskar eller fördömer en annan människa, ett barn eller en vuxen, så skadar jag mig själv."


100


Ryck

jag hatar egentligen inte läxor men tycker man kan vara lite extra tydlig om man ger ut läxor när de täcker ett område som ja sträcker sig genom hela historian.

Kanske är det tröttheten kanske är det bara allmänt ryck från min sida vad vet jag men bäst jag loggar ut här ifrån innan jag börjar med påhopp riktade direkt mot specifika personer.

Fjorisar

Måste hacka lite mer på fjortisar.

Har som sagt kommit på varför deras IQ inte är så hög, blekningsmedlet de använder för att få håret vitt/grått går rakt in i hjärnan och förgiftar allt i sin väg.

Anledningen till att de kyssser/pussar varandra när de ses är för att de inte kan få någon annan att kyssa/pussa deras vita/rosa läppar som ibland kan vara svåra att hitta då de ser ut som de målat med målarfärg över halva ansiktet med vit färg, vart börjar och slutar läpparna egentligen...

De som er som morötter/koskit i ansiktet för att de måste jämna ut sig mot de vita läpparnaa och orange var faktiskt en riktig modefärg för ca ett år sedan.

De glömmer klädern och går runt i underkläderna för att inte fläcka ner allt, även en fjortis har insett att smink på kläderna är inte snyggt. Det smarta valet är därför att helt enkelt ha på sig så lite kläder som möjligt, mindre risk för stora bajsfläckar.

Lisan kan göras lång och kommer du på något är det bara skriva en rad...


Älskling kex

Sitter här och äter mariekex som troligen är de godaste kexet som finns. Fyfan säger jag bara till att vara kissnördig påvägen hem känns som evigheter innan mår når en toalet.

Dagen var faktiskt ganska lugn lite tråk att Anna inte var där, hon får krya på sig. Har inte så mcyket mer att säga om min skoldag. Innan jag glömmer det så kom Becca och jag på varför fjortisar är så pantade men mer om det i ett senare inlägg.

Måndag

Är något fruktansvärt trött, pratade med Mr J i typ två timmar innan jag somna och sen vid typ 5 kom pappa in till mig och undrade om min mobil ringde. Hoppas jag inte somnar på bussen som jag troligen kommer få springa till så ha en toppen dag...

Natti

Nu ska jag ringa upp Mr J som jag klickade bort förut då jag var lite upptagen så godnatt på er

090906

"När jag fördömer en annan människa ser jag inte hela den människan."

Klar

Är klar med plugget, tror jag lyckats få in allt som jag skulle men det där med Indien kan jag läsa imorgon när jag komemr hem. Inte har jag pluggat i sex timmar kanske tog två plus att j läste igenom kapitlet och lite extra på någon astronomisida.

Känns faktiskt skönt att plugga när man kommer igång, nu är det baradusch och byte av handväska kvar idag kanske ska ringa/sms Mr J och mobba honom lite eller äta en skål glass...

Plugg

Usch vad jag inte vill plugga, kroppen bara skriker nej. Är fortfarande seg i kroppen och trött i huvudet, kände det inte när jag precis gått upp men nu känner jag att det kommer bli en segissöndag som slutar med att jag dampar sönder pga av att jag måste plugga. På toppen av allt finns det ingen cola hemma, fanta är inge gott.

Vaknat

Vaknade för en timme sedan och mår faktiskt bra, trodde jag skulle ha huvudvärk med tanke på hur seft de var att ta sig hem igår.

Frida och jag skulle gå till stationen, jag hittar som en jävla kratta men vet inte om Frida hittar men vi fick iaf sällskap av två snälla killar som ocks skulle dra. Medans vi gick så såg vi två st som stod och bråkade verkade de som och en tjej som verkade vara avdeckad på marken, ja med skit dåligt samvete över allt sådant börjar ringa runt till nattvandrare, berga har inge fältare eller liknande fick jag höra är typ bara Täby och Vallentuna som har de. Men ner till stationen kom vi. Tåget rullar in och vi säger byebye till killarna och hoppar på tåget. Vet inte hur lång tid/kort tid det tar innan två helt random killar hoppar på och börjar prata med oss om frukost och spakel, fyfan vad jag skratta, kanske var det anledningen till att jag inte somna.

När jag hoppar av tåget står det ett läskigt killgäng och typ säger ngot men jag pratar i tele och lyssnar inte, som vanligt går jag utan skor då skorna är en halv storlek för stora.

Var min hemfärd de förövrigt var kvällen trevlig och rolig även fast ölspel med mina regler är lite hård, anledningen till att jag vart lite mer påverkad än vad jag tänkt. Kommer inte att hända igen på x antal månader. Men någon gång ibland så blir vi alla påverkade och det tycker jag man har rätt att vara.

Hemma

Är hemma nu och vart lite mer onykter än vda jag tänkt bli, inte druckigt på månader och sedan ölspelet på det.

Nej men god natt nu skriver lite om min och Fridas roliga hemfärd när jag vaknar upp med en trolig baksmälla.

Suck

jag som var stressad skulle gå och fixa middag men slutade med att jag började måla staketet och glömde bort både tid och mat. Tidsopitimist brukar jag få höra att jag är men hur går de ihop med att jag alltid är super stressad när de gäller tiden.

Men men jag har iaf kläder och smink klart är bara middagen som saknas, men fick höra att pizza var påväg och jag hoppas den kommer snart för jag orkar inte springa direkt efter maten. Troligen dagens sista inlägg men kanske skriver en liten rad när jag kommer hem, troligen är klockan efter midnatt och därav blir det här dagens sista som jag sa.

Have a nice evning:)

090905

"Det som sker just nu det sker för att jag har något att lära mig."

Tid fan

Jag suger som sagt på tid som jag nämde i mitt inlägg innan, inte hunnit ett skit sedan jag sist satt här och skrev om inget allt, eller har duchat och fått tvål i ögat. Om tåget går typ 18.45 någon gång betyder det ju att jag har två timmar på mig innan jag måste gå men ädå känenr jag stressen och är jag stressad får jag inget gjort.

ska fortsätta med mitt tema gnäll i deta inlägg.

Just nu är det varmt, kommer med andra ord vara varmt när jag drar men sen när kvällen kommer och solen går ner kommer det krypa ner till kanske under 10grader, vad fan skaman ha på sig och ta med sig då. Vilka problem man kan ha, tankarna vill inte fokusera bara sväva bland molnen i det blå. Påtal om de blå kom jag just på min astronomi läxa och vi kanske skull ha någon form av förhör, ojoj ingen bra start på den kursen men är det ända jag måste göra imorgon så jag borde lyckas.

Dags att skrika lite på min kära familj nu om att jga måste gå om senast två timmar och innan dess behöver jag mat i magen. funderar på att köpa cola också eftersom all min cola här hemma är slut och jag är fruktansvärt sugen på cola, plus det är lördag då borde cola vara mer accepterat. Cola får bli mitt lördagdgodis från och med idag ingen mer cola i veckorna bara på lördagar.

Tid är inte min grej

Tror inte jag hinner med någon powernap, blir att försöka vara vaken på tåget. Har aldrig varot bra på att passa tider är verkligen inte min grej, alltid sen spelar ingen roll hur tidigt jag åker/örjar göra mig klar och ändå är jag inte den som står och sminkar mig en timme, fixar håret en timme. När jag ska till skolan tar sminkning och håret max 5 min sammanlagt och när jag ska ut max 10 minuter.

Jag är typen som vill att smink ska se naturligt ut, inte som ramlat ner i koskit och gnuggat in det i huden efter. Kan inte förstå hur man finner koskits ansikte snyggt, är skit äckigt enligt mig. Suck säger jag bara om mig själv just nu istället för att sova så sitter jag här som en liten datanörd. Nu blir det bums i säng bara hoppas att jag vaknar innan klockan 18 så jag hinner äta och duscha.

Powernap

Nu måste jag sog sova en stund annars blir det att jag somnar på tåget eller ännu bättre somnar efter vägen då jag går, med mig så vet man som sagt aldrig.

Ca en månad

En månad har snart gått sedan jag la ner min gamla blogg men fortfarande sitter folk och klickar in där, i hopp om vadå? Att jag ska skriva min nya blogg, att jag ska börja använda min gamla blogg igen, ja inte har jag svaret.


Läskigt

Nu är jag vaken och om ni scrollar ner lite bland mina inlägg så ser ni att det finns ett som heter "Visslande", jag somnar oftast till någon film/serie men lite milöjvänlig är jag då jag drar ut laddarsladden så datorn ska slockna efter 1.5 timme. Igår var dock ett undantag jag hade glömt att ladda upp datorn så drog aldrig ut sladden och filmen var inställde på upprepning. Men när jag vaknade imorse var datorn ändå svart men på, har jag stängt av datorn i sömnen eller har någon annan gjort det, sover jag så sover jag brukar det vara är som i koma.


Tåg

Glömde fråga någon som läser det här som vet om roslagsbanan går normalt imorgon, enligt sl ska det bara gå engång i timmen...

Visslande

Igår när jag låg i sängen så hörde jag någon som visslande, inte s konstigt tycker ni då men lät precis som det stod någon vid min säng kant och visslande. Lättskrämd som jag är så gömde jag mig under täcket tills jag somnade. Men är inte första gången jag hör konstiga saker hemma, ibland låter det som någon låser upp ytterdörren eller går i trappen eller utanför mitt rum och det läskigaste av allt är när jag hör steg i mitt rum. Paronid eller inte jag tycker allt sådant är skit obehagligt, radion eller någon film på hög volym och så sover jag aldrig med ansiktet utåt, ligger alltid tryckt mot väggen längs in i min säng.

Nu har ni fått reda på hur galen jag egentligen är, Mr J kanske har rätt om att jag tar droger när jag sover pga av mina ömande armveck ser till och med ut som jag har ett nålstick på ena armen. Vem vet kanske är jag så pass galen att jag lyckas bli en riktig liten missbrukare utan att ens vara vaken nog att vara närvarande.

Hehe vet att de finns sådana som inte känner mig som läser det här och de personrna måste tycka jag är helt galen, kanske även de som känner mig. Ännu ett citat av Mr J "Helt normal ska man inte vara, blir inte lika roligt då." smarta kommentarer om mitt galna beetende och hysteriska samtal.

Nje men det var nog allt för idag tror jag hoppar i kojs nu:)

090904

"Ett gräl börjar aldrig med den första repliken. Det börjar med den andra."

Mr J är smart

"Det är inte dålig humor om man skrattar"

Jag har extremt dålig humor och det vet han om med tanke på att jag fnittrar som en liten fjortis varje gång vi pratar istort sätt bortsett från när jag är förbannad, men han får mig alltid att skratta.

Lever

Jag dog inte, varken under mattelektion eller naturhelvetet. Inte blåste jag bort heller men regna började det göra under tiden jag satt på bussen. Har väl inte så mycket om säga om min skoldagen, ser ut som vilken dag som helt man kommer och man går mellan lektioner.

Kan iaf säga att vi gjorde lite onda eller egentligen inte onda planer på bussen hem, ibland undrar jag faktiskt om jag inte är en liten djävul.



Fredag

Somande med ett leende på läpparna igår, låg och messade med Mr J vilket alltid får mig att le har tyävr inte tid att leta upp gårdagens bästa kommentar som  fick av honom, gör det när jag kommer hem påp eftermiddagen.

Nu måste jag springa mot bussen, dags för matte igen och jag vill verkligen bara trycka upp matteboken i någon, tror alla som läser matte vet vem men kansket inte det smartaste att gå ut med namn och liknande.

Ha en toppen dag så ska jag se till att inte blåsa bort med vinden på väg till bussen:)


Regn

Nu ska jag hoppa i säng för andra gången på någon timme, den här gången ser sängen inte lika lockande ut då den är i en ända tor röra med kuddar och täcken tror även jag lyckats sparka madrassen helt galet, är bara jag som lyckas med sådant.

Många tycker ljudet av regn är sövande men jag går emot det "normala" där med genom att säga att jag blir förjävligt kissnödig när det regnar och jag ska sova. De flesta har väl hört att man ska låta kranen rinna om man har svårt att gå på toa, ungefär så tycker jag att regnet låter när det droppar ner mot taket och marken, regniga nätter = svårt att somna. Min blir inte bara kissnödig blir även törstig hur tusan det nu kan gå ihop, konstigt är bara förnamnet men lite speciel ska man vara.

Men nu blir det hopp i säng så jag är pigg imorgon när jag återigen har matte, komemr jag överleva eller kommer jag inte det är frågan.

Godnatt:)

0 frånvaro

Den här terminen ska jag försöka att hålla min nolla i frånvara, inga 3 minuter varje morgon eller till lektonerna mitt på dagen för att jag varit för seg och inte orkat bry mg. Eftersom skolan skriver närvaron på betyget så vore det ganska bra att jag har väldigt låg frånvaro med tanke på hur min frånvaro var år 1.

Men vi får se hur länge de håller, med min tur lär jag få svinninfluensan och massa halsfluss.


090903

"En människa som mår bra har aldrig behov att attackera eller förlöjliga en annan människa."

Släpp taget

Mår bara psykiskt dåligt av den personen men aldrig kan han lämna mig ifred. Kan gå dagar, veckor ja till och med månader innan jag får ett "hej" eller liknande, tänker inte skriva ut varför jag har problem med personen eftersom det tillhör inte den jag är idag och jag vill behålla det för mig själv.

Men att hela tiden ha det i bakhuvudet och precis när jag börjar glömma så börjar allt om igen, varför inte bara släppa taget. Personen ifråga kan inte ha alla hästarna i stallet.

Ska även passa på att säga att jag tror endel tror att det är en helt annan person men så är inte fallet, ville bara förtydliga det så att inga missförstånf görs.

Vad var det jag sa

Inte kunde jag sova 30 minuter, pappa kom upp och väckte mig och sa att det var mat men jag lyckades inte ens få upp ena ögat så vart tt jag somna om och sov uterligare 30 minuter innan jag ramlade ner till middagsbordet. Inte ens mat i magen hjälpte så jag gjorde cola som jag nu siter och klunkar i mig så att jag ska vakna till liv och inte känna mig helt hjärndöd när jag skriver äkcliga matte B uppgiften.


Trött

Är helt förstörd i kroppen, var länge sedan jag var såhär trött. Är så trött att mascaran rinner för att jag sitter och blinkar som en idiot då jag försöker hålla ögonen öppna. Bästa vore väl egentligen om j sov en stund 30minuter kan väl inte förstöra min nattsömn. Nej blir fan sängen/soffan i typ en timme för annars somnar jag med huvudet på talriken under middagen om någon timme.

Kommer inte klara av att vakna om 30 minuter kommer bli att jag sover tills imorgon eller något

Mr M

"Om du ringer på eftermiddagen vet man att du är på väg hem från skolan själv, är irriterad och grinig, har drukcigt cola och är kissnödiga samt är övertrött."

Det var Miltons beskrivning av mina samtal till honom när jag brukar ringa när jag åker buss själv.

Torsdag

Inte taggad på idrott me är iaf pigg. Funderar på att jävlas lite med Mr J genom att väcka honom undrar hur glad han blir med tanke på att jag väckte honom halv tre igår.

slutar kvart o två idag vilket är väldigt skönt:) men nu måste jag springa

Klar

jag är äntligen klar med de jag skulle skriva, är egentligen inte klar med hela arbetet men men har iaf gjort de mesta jag har kunnat göra och övriga läxor också för den delen, det som återstår är astronomin men den lär inte ta lång tid. Sammanfattningsvis så säger jag bara fyfan vad skönt.

Men nu måste jag verkligen i säng för klockan enligt mig börjar närma sig halv elva fast andra ser det som tio över tio. Så god natt på er och sov sött.

090902

"Verkligheten och min uppfattning av verkligheten är inte den samma"

temat fortsätter

Mitt tema för dagen eller snarare denna vecka fortsätter, det vi just nu håller på med i matte är inte matte det är fan svenska och jag dampar sönder hatar hatar och jag har ändå två rubriker kvar j måste skiva ikväll och så för att plusa på min ilska så kan skolans datorer inte läsa nya word så nu tycker jag att matte borde dö ut eller all teknik eller ja varför inte båda.

Många korta och konstiga inlägg men jag är iaf medveten om de.

Matte B

Matte B kan ta sig i röven hatar den jävla dåliga boken som inte beskriver ett skit, betygskriterier som är till för att förvirra alla eventuella läsare och jobb som inte har med matte att göra. Jag gillar matte men det här är fan inte matte det är bullshit som jag tycker att någon kan trycka upp i röven!

10 things I hate about you

Tror faktiskt att filmen kom först och även den tyckte jag var skoj, kanske för att jag är lite svag för high school filmer som handlar om att den populära mobbar den utstötte och att de sedan blir vänner.

Fastnade totalt för serien 10 things I hate about you, i endel scener vill man bara skratta så att man kissar på sig och att det ska vara överdrivet men ärndå lite trovärdigt. serien har bara kommit ut med 9avsnitt men hoppas faktiskt att de kommer fler vilket jag tror det gör med tanke på hur avsnitt 9 slutade. Inte väldens mest kända serie eller skådespelare hade faktiskt inte hört talas om den serien.

Men för alla som gillar high school filmer kan jag rekomendera den serien, finns att se lagligt på ch131.com tror jag det var.

Röst

Jag som har känslig hals kanske inte borde skrika så mycket men med tanke på min vinnarskalle så skriker jag självklart. Nu är jag helt öm i halsen och känner hur min röst försvinner mer och mer och med min tur kommer det säkert utvecklas till någon virussamling i min hals osm gör att allt svullnar och blir jobbigt eller kanske går jag mot oddsen och får kötelfeber igen..

S2B(äst)

Vi vann hela teg-dagen, vann 8 av 9 stationer och skrek sönder våra halsar. Sjukt roligt att se 1ornas förskräkta minner på morgonen när vi hade stövelkastning och bara stod och skrek som galningar, kanske hade de ätit glosoppa till frukost men vem bryr sig när vi vann och hade jävligt roligt tillsammans.

I love my class<3

Onsdag

idag är det teg-dag men man blir inte direkt taggad av att höra regnet mot rutan. Var något underbart att få sova 40minuter extra idag. Måste hitta lite exra kläder att ha med mig till skolan, ingen lust att gå runt i blöta kläder med tanke på att vi kommer vara ute typ halva dagen, inte taggad som sagt.

Skit samma go S2B!

Mariekex

Har fått upp smaken för mareikex, är väldigt gott att äta en eller två stycken när man dricker en kopp te eller vad man än dricker egentligen.

Men nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon då det är Teg-dag, inga lektioner med andra ord. Men tror ändå jag behöver extra mycket sömn med tanke på att jag måste göra klrt min del av matten. Ska passa på att skriva att jag läst halva Kay Polloaks bok Att växa genom mötet, den är verkligen jätte bra och man får sig en tankeställare var av min nya kategori.

Nej men nu skriker sägen efter mig så godnatt


090901

"I varje möte med en annan människa har jag något att lära mig".

Ny kategori

Kommer bli lite citat och likande de flesta kommer komma från Kay Pollaks bok Att växa genom mötet.

Skjut mig nu!

Vad var det jag sa, formulering och skit är inte min grej hatar sådant i matte. Är okej att sitta och räkna och dra slutsatser och bearbeta resultat i huvudet för jag ser nästintill direkt hur de är men att sedan få ut de med ord på papper är rena mardrömmen.

Måste få klart de olika delarna tills på torsdag då allt ska vara inlämnat på fredag, kommer komma många utbrott om hur mycket jag hatar matte. Men ska fan inte få ig på den här uppgiften skulle sitta finnt med ett Mvg men verkar så lulligt om vad som egentligen krävs för att uppnå lite högre mål.

stressen kommer och går men ska nog ta en stor skål glass och tjocka i mig framför någon serie som jag kan garva åt en stund.

1/4

en av fyra uppgifer är klara, kanske kommer jag överleva iaf men med tanke på att det tog mig en timme att göra svenskan som är en sida (handskrivet) så kommer väl matten och astronomin ta sådär ett år för mig.
Funderar på att skriva in min svenska uppsats eftersom den troligen bara är en halv sida på datorn. Men hur ska man kunna skriva bra när man bara får använda sig av en handskriven sida?

Nu blir det matte så komemr väl troligen något inlägg om hur mycket jag vill elda upp något snart...


Lugn

pappa kom hem och lugnade ner mig, ibland (oftast) känns det skönt att jag har honom och att han vet hur jag fungerar. Nu kanske ni tror att han kom hem bara för att jag hade typ utbrott och bara skrek som en galning i tele innna jag klickade på men så är inte falet, måste få tid att låta ilskan rinna av mig. Var faktiskt inte meningen att han skulle komma hem idag på eftermiddagen då han har något möte...


Gör som man säger

Är sjukt irriterad, lång jobbig lektion utan syre rätt lång jobbig dag. Läxberget växer och tiden rinner ifrån mig och det är bara tisdag, jag är trött och grinig och allt är bara jobbigt. Vädret växlar fran kallt till varmt ja allt är med andra ord fel idag.

skulle soms agt hämta syster idag men när jag kom hem, mamma sa det imorse och att hon inte skulle gå hem till någon kompis idag eftersom just jag skulle hämta henne. Men tror ni inte att skitungen ändå går hem till en kompis och att jag åker dit helt i onödan.

Vem kan plugga med huvudvärk och stor irritation har bara stor lust att elda upp något eller gå ut och gå som jag brukar göra när jag är irriterad.

Tisdag

Känner hur jag blir segare och segare ju längre tid jag går i skolan och då har det gått ca en vecka. Hoppas jag har en kort dag som inte kommer bli för ansträngande. Ska även hämta syster när jag kommer hem, inte glömma bort det nu bara som jag brukar göra.

Måste springa nu ha en toppen dag

RSS 2.0