Lågsamt

Tiden går väldigt väldigt sakta när man är ensam, funderade på att sova redan för två timmar sedan men kom på den idiotiska idén att dricka ett glas cola så nu är jag inne i andra andningen (?) samtidigt som ögonen typ bara hänger sig och blundar, vill inte vara öppna.

Visst är ica öppet imorgon annars blir de dyrt och roligt att handla på statoil eller åka till Ica stop fun fun säger jag bara.

Nej men nu sitter jga och nördar mig igen fuck it säger jag bara nu tänker jag sova eller iaf läsa tror jag.

Trött

Har städat mitt rum och lite på övervåningen sen gav jag upp. Tänkte titta film men smartis jag har flyttat mina högtalare till min andra dator så jag kna använda dem imorgon... Kommer ha tråkigt hela kvällen för det är inte ett skit på tv och inte orkar jag med mini, vilka problem man kan ha.

Alkis i sömnen

Vart tar min cider vägen, är jag alkis och dricker medans jag sover eller något annat knäppt. Hade 12 cider men när jag skulle lägga in det i kylen nu fanns det bara 7 kvar vad tusan har hänt med 5 av mina flaskor? Undrar om morsan är den skyldige för inte kan det vara jag som levt i nyktert tillstånd seanste halvåret eller kanske drack jag dem på klassfesten? Nej vad fan att saker bara försvinner från mig, dagens i-landsproblem är att jag är alkis i sömnen.

"Vill lämna tillbaka sonen"

Att det finns människor som vill "lämna tillbaka" ett barn, ett barn som har problme, ett barn som behöver kärlek och någon som tror på en. "Vi älskar honom" säger hans adoptiv föräldrar men hur fan kan man älska någon människa som man inte längre vill ha något med att göra. Var det hans fel att hans föräldrar varmissbrukare och att han inte fått den hjälp han behöver.

Blir pissed på människor som tror att barn bara är gulliga och sköter sig själva, att man kan lämna tillbaka dem men vadå lämna tillbaka? Männsikor är inget man "köper" ena dagen för att sedan lämna tillbaka senare. Att adoptera innebär lika stor ansvar som att ha biologiska barn, jävla idioter är bara i USA något sådant kan hända.

Länken till artikeln
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6354318.ab


Ovänner

Jag och datorn är redan ovänner!

Hur fan kan ett program vara så idiotiskt att man måste fixa iställningarna sen så kommer man inte år Spara knappen, puckade dator man får chansa sig fram.

Är trött och grinig sover väldigt lite, vaknar tidigt somnar runt midnatt. Nej nu tänker jag skriva köplista tills ikväll för snart kommer väl skitungen och skriker att hon vill ha mat, kan man inte fixa mat när man är 10? Inte riktig mat men iaf lunch så att jag inte behöver passa henne, jobbigt jobbigt. Får inte ens betalt av pappa för att jag passar henne lite skillnad från i somras då jag fick 10kr i minuten för att jag gick med henne till skolan. Usch vad bortskämt de lät och jag svamlar på som vanligt men det kanske är min grej att svamla som en senil gamling.

Ska låta ännu äldre nu, igår var jag och köpte nytt garn så jag kan STICKA ännu ett par sockor. Sprang runt i affären och stod i en jävla kö allt för lite garn mitt i mellandagsrean.

Teknisktgeni

NU har jag rensat min gamla bärbara som jag inte vill ha längre, känns lite för mycket men tre datorer på rummet men jag känner mig själv och vet att det kommer ändå sluta så. Har gjort förebyggade åtgärder för det genom att rensa ut allt jag kan tänkas vilja använda i gamla datorn och lagt in det på mini pc eller vanliga sationära(haha vret inte ens vad det heter, tråkig humor men men).

Trodde även att det skulle vara betydligt svårare att skriva på den nya men man lär sig och så stor skillnad är det faktiskt inte. En konversation mellan mig och pappa nyss

- Men Hanna hur ska du kunna titta film nu när du använder mini datorn?
- Jag tittar inte jag lyssnar.

Men som sagt ingen större skillnad mellan mina två bärbara mer än färg och ja vad mer egentligen, inge teknisktgeni som sagt valde den mest för färgen...


Mayon

När jag var i Filippinerna år 2005 så besökte vi vulkanen Mayon

Bild halvvägs upp för vulkanen, längre fick man inte åka av säkerhetsskäll.



Freakade ut totalt när vi kom ner igen och såg rök komma från toppen. Eftersom vulkanen är aktiv och har haft väldigt mycket mindre utbrott så freakde jag lite mer.



Bild från idag, ett jätte utbrott väntas... Känns lite konstigt att för några år sedan stod jag där lavan idag rinner. Stränderna i närheten är helt svarta pga av askan så man förstår verkligen vad sådant gör för befolkningen där och naturen.

Över

Och så var julen över ännu en gång. Folk stressar upp som som idioter för en enda dag, undar hur många som dör i förtid pga av julstress det borde iaf bidra med några år kortre liv. Varför kan inte alla bara vara ute i god tid eller handla via internet.

Har fått min rosa mini pc nu som jag fixat idag nu måste jag bara fixa lite med anonymeseringen(stavning om det ens är ett ord), pengar, halsbandshängare och "flytta hemifrån saker@. Tråkigt att bli äldre man får mer praktiska grejer än roliga. Fick wii fit iaf av morsan tror jag det var och det var faktiskt roligt, halva släkten kollade BMI och sin egentliga ålder igår kväll, haha säger jag bara jag hade balans som en jävla 37åring tydligen.

Men på tal om "flytta hemifrån sakerna" så frågade jag om jag fick lägenheten nästa jul eller när jag fyllde 18, snabbt vidare till nästa paket vart de.

Julafton

God jul på dig, ha en toppen dag

Drömmar

har börjat drömma igen, inte mardrömmar om att jag är mördare/blir mördad drömmer den totala motsatsen nu, äckligt romantiska drömmar och jag är inte romantisk av mig så undrar vad mitt undermedvetna vill säga nu.

Konstiga är att den personen som alltid är med i drömmar var nåon jag träffade i år (inte den du tror) inte nämnt personen ifråga i denna blogg tror jag. Känns sjukt konstigt att drömma så iaf jag blir väldigt förvirrad även fast det bara är drömmar.

Men snart är det julafton och jag ska äntligen få öppna paket om 12 timmar har ja redan öppnat det första:)

Hoppar lite men orkar inte skapa nytt inlägg, vad fan ska jag ha på mig på nyår, hittade en lila kl'nning jag aldrig använt tror jag men har även köpt en rosa (var inte så stark rosa som jag hoppats) så nu har jag svart att välja, inge svart bara som morsan tyckte jag kunde ha imorgon då jag har massa nya svarta klänningar som bara hänger. Fan vad jag måste sluta köpa kläder... eller kanske sluta köpa skor om det nu är möjligt, skorehab nästa för mig.


Knäpp

Jag tror inte jag är hetl kry i skallen. Igår satt jag framför tvättmaskinen i 30minuter, vart ganska hypnotiserad för i slutet när maskinen börjar snurra jätte fort och typ vibrerar så satt jag på golvet och trodde att jag vibrerade, att jag inte kunde resa mig och andra konstigheter.

Det är inte normalt beteende men jag har redan tidigare kommit på mig själv att sitta framför tvättmaskinen när jag tvättar...

Pluggis in i märgen

Jag drömde att jag fick ig på mitt senaste naturkunskapsprov fick utbrott på läraren och en massa skit, tror han började gråta i min dröm och jag var så förbannad att jag gick och för att toppa det så regnade det. Visst brukar drömma om skolan (pluggis in i mägen I know) men nu var typ hela klassen med och allt verkade så troligt.

Nu ska jag prata ännu mer plugg, jag vet att det är jullov men jag måste göra 8 uppgifter innan jag börjar igen tror jag och då har jag redan gjort klart 2 idag... Men jag skaklara det ska ha över g i alla ämnen 100201 då vi har första cpd på skolan för terminen. Jag ska klara det kommer bli så jävla besviken om jag inte gör det, kommer vara besviken om jag inte är klar innan skolan börjar om jag ska vara ärlig, återigen pluggis in i märgen.

Nej nu väntar nog engelska boken på mig... 

Gammal och grå?

Jag känner att jag börjar bli gammal, inge sug att vara ute eller festa. Igår var jag med Oliver och Theo en stund (två småsitar:P) och idag har jag ruttnat framför Beyond borders och pearl harbor samt slagit in alla julklappar, varför ska föräldrar köpa så jävla mycket som sedan hamnar i mitt rum som jag ska slå in? Tog mig tre timmar och så fick jag lite skärsår på fingrarna och tejp i munnen(?) hur de nu kommer sig att jag äter tejp vet jag inte.

Jag har kommit på att jag har mognat och blivit gammal, gammal och grå för att vara ärlig, somnar så fort jag sätter mig i en soffa och somnar för kvällen innan midnatt, ramlar så fort jag går ut och fattar inte på hur man sätter på en dvd iaf inte den där nere, jävla teknik som inte vill som mig.

ett inlägg som inte handla om så mycket men ändå skönt på någe sätt att skriva lite. Oj höll på att glömma (se glöms med) har stickat klart en hel strumpa sen igår.

Någon som vill säga emot mig om att jag beter mig som en 80år gammal tant? enda som saknas är käpp och sådan vill jag ha...

Haha

Folk läser min blogg när jag inte skriver något, haha usch jag och min dåliga humor.

har iaf pluggat men kan fortfarande inte ett skit vill inte göra naturprovet för jag kommer få IG

Jävla konto

Hatar mitt konto eller egentligen inte mitt konto. Hade som mål att ha över 2000kr kvar där vid årets slut men jag har lyckats sätta eld på 1500kr på bara någon dag och inte blir det bttre av att jag har räkning på 650 som väntar mig, fuck att jag är sämst på att spara kanske dags att fixa eget sparkonto vill ju inte leva på pappa och morsan livet ut eller gå på något jävla bidrag. Undrar när jag får tillgång till mina fonder(?)

Vart lite mycket moneytalk men tror det är ett uppkommande problem för dagens ungdomar. Vi får 1050  som vi ska leva på i 30 dagar, 35kr om dagen ska vi tydligen leva på. Visst vi har inte direkt stora räkningar, möjligen teleräkning om man nu betalar de själv men då tror jag man tänker efter innan man ringer för mycket.

Nej nu vart jag trött och ser faktiskt fram lite mot morgondagens klimatrollspel, hoppas bara att folk är pålästa och inte går efter den personliga åsikten.

Natti natt


Last king of Scotland

Fy fan den var så jävla rå och hemsk, värre än jag mins kan fan inte sett hela sist jag kollade. Sraffet, bli upphängd i bara bröstskinet med hjälp av stra krockar. Tortyr och skit fyfan säger jag bara, satt och grät som en idiot men som tur var så var det inte filmn med bebisen och handgranaten, grät ännu värre till den.

Ojsan

Sov 4 timmar efter maten, not good.

Pappa ska fixa ett extra konto till mig så jag kan lägga undan runt 300kr i månaden, bränner pengar som om de växer på träd vilket de egentligen gör med tanke på att det är papper men nu vart de rörigt.

natti

Fuck

Klickade precis hem helt onödigt skit för 1000kr, not good och plus de blir de massa extra avgifter för jag inte fyllt 18, fuck fuck fuck dags att skrika "PAPPA!" Ende positiva är att snart kommer studiebidraget och att delarna av mitt paket kommer nästa vecka, skorna kommer vecka 53 (finns det inte bara 52?)

Sluta

Funderar på att lägga ner bloggandet....

Fast vem bryr sig egentligen och varför ska man läsa en blogg utan uppdatering eller innehåll? Skitsamma är trött och grinig min hals har blivit värre pga av ansträngning, hatar sl och har tröstshoppat lite plus julklappar men det finns för fan inget i affärerna.

vad tänker männsikor med

Var inne på fb en snabbis och ser att många har gått med i gruppen " Vi som önskar att Paradise Hotel Franscesca tar livet av sig" Hur fan kan man gå med i en sådan grupp, vad är fel på människor? Hon kanske inte är den trevligaste eller vad som nu anses fel med henne men vem är perfekt och att önska att en männsika som ite gjort en något eller en människa överhuvud taget ska ta livet av sig är så fel, vart är moralen...

Funderar på att ta bort min fb då de bara är massa skit där, dagliga fotot och jag vill se henne död grupper, denna sjuka värld inte konstigt att folk blir misshandlar, rånade, våldtagna mm det är fan vi som gör det till ett sådant samhälle.


Trött

Är så jävla trött, håller på att ramla ihop av trötthet och att försöka plugga är bara att drömm om... Hej Ig på historiaprovet, måste även skriva lite mer på samhäll så de är helt klart och ändrat tills imorgon. Är iaf nöjd med att jag lyckats få högre än g i svenska c med tanke på min närvaro och hur mycket jag orkar prestera under hösten.

Tröst äta lite ben & jerrys eller kanske ta en superlång dusch innan jag börjar arbeta med klimatfrågan i samhäll.

First day

Idag var första dagen i skolan för mig, känns som jag haft sommarlov ungefär fast jag legat sjuk. Var bara på pedagogiskt ledarskap men det gick finfint men nu måste jag nog blunda en stund för annars ramlar jag av datastolen eller somnar på tangetbordet.

I'm happy

Hur ska de gå

Imorgon börjar jag skolan igen men hur tusan ska jag orka det? Skönt att inte gå på astronomin iaf så börjar 12.05 med pedagogiskt ledarskap, 3 lektioner har jag varit på denna termin i den kursen. 85 tal i matten ska jag försöka räkna idag, läsa lite i engelska boken eller göra en engelska uppgift för något måste jag göra. Måste i genomsnitt räkna 5 sidor/dag för att jag ska hinna med allt, tror dock inte de kommit så långt som de står på planeringen.

American pie

Det har kommit ut en ny American Pie film, såg den igår men de är fan inte roliga längre de har gått för långt nu. Bara nakna tuttat och en massa sex och det är inte så att de avbrytter utan man får se de. Usc hoppas de är åldersräns på den filmen, man får inte se våldsammafilmer men det där måste fan vara på gränsen till porrfilm och det är hetl okej för ungar/yngre tonåringar att se.

Ute

Var ute och gick för en stund sedan, ända ner till fabriksvägen och hem igen, tog mig en halvtimme! Fast upptäckte att man kan gå den snabba vägen till centrum igen, äntligen säger jag:)

Nej dags för plugg och mer irritation

Skoj

Riktigt roligt att mitt tåg går 07.31 på måndag morgon men eftersom de har stängt av vägen till centrum så får jag vandra iväg till stationen innan vilket betyer att jag måste gå hemifrån vid typ 7, riktigt roligt att komma tillbaka till skolan känner jag spec när min lugor tror att de ska sluta fungera när jag anstränger mig.

Riktigt positiva tankar har jag men vad får man annars när man sorterar och planerar läxor, en hel jävla pärm med läxor och skit har jag som jag ligger efter med, not good for me säger jag bara gäller att plugga som in i helvete i helgen iaf med Uganda saken som jag inte fattar ett skit om. Måste bita i det sura äpplet nu...



Dagliga fotot

Fy fan vad störande facebook är, loggade in där idag och fucking massa dagliga jävla foton, har inte folk bättre för sig borde nästan räknas som spamm.

Dags att lugna ner sig med ett glas vatten eller någe

Seg

Har gjort halva historian, halva matteskiten som egentligen var lätt bara att jag inte orkar. Inte hjälpte de att mitt i allt så fick pappa köra mig till h&m och så stod kontot på noll, skämt hur fan ska jag lyckas bränna pengar när jag är hemma och sjuk, tillfälligt är alltså jag och mitt konto vänner:) Det konstiga med H&M är att i affären tar de fullt pris men på webben så är de rea.

Nog om de nu fick även min rosa mini pc idag, två dagar efter att jag beställt den:) Snabbt och bra enligt mig. Men inte får jag använda den eller öppna kartongen fören om 22 dagar:( Men men life goes on. Känner att jag inte har så mycket att säga men vad skiljer egentligen på en sjukdag från en skoldag, inget speciellt händer man går som i en trans man behöver inte ens tänka man bara går runt.

Natti behöver kraft för imorgon måste jag börja md Uganda saken, not funny

Trött så min humor är inte på topp

http://www.fjortizar.info/

Liten än

Jag känner mig typ som 7år och överlycklig för att de är december, choklad varje dag:) För den som inte kunde lista ut det så öppnade jag första luckan i min chokladkalender idag.

Fattar inte ett skit vad jag ska göra i samhäll är massa massa text men vad fan ska jag göra med den, inget går in i min hjärna då jag är dosig stora delar av dygnet än.

RSS 2.0