no more

inge mer medicin eller jag ska iaf försöka sluta, inte bra att ha gått på olika mediiner ett halv år. Längtar som fa efter att få komma ut lte, var till brevlådan och hämta post idag och var skit stolt att jag orkat gå ut:) Har även beställt min nya mini-pc som jag ska få av pappa i julklapp, slut överallt i affärerna kan inte förstå varför egentligen men vart iaf hp i rosa med lila mönster

Svenska

Har gjort klart den svenska jag missat under tiden jag varit sjuk och är jävligt stolt över mig själv, imorgon ska jag börja med samhäll som jag känner lite stress över men måste prioriter rätt nu och inte skjuta upp de jobiga till sist, bara bita i det sura äpplet och köra på. Snart är det december och pappa fyller år på lördag, ojoj när fan ska jag hinna/kunna köpa något till honom?

Dragi ner på medicinerna så jag ska kunna sova lite bättre för jag blir så jävla grinig när jag inte får sova. Svamel svamel men men jag vill ha kakor nu!

Mat

Jag vill ha kyckling, pizza eller donken men kan jag äta det? NEJ och kommer troligen inte kunna det på ytterligare en vecka om man ska tro doktorn, jg vill ha riktig mat och inte äcklig jävla kräm som inte smakar något eller ännu värre soppa utan smak.

Hoppas iaf att jag kan sova inatt då jag flyttat om bland medicinerna så jag inte ska behöva vakna efter 2-4 timmar hela tiden för de får man inte ut någon sömn av.

Svamlar bara känner jag så ska ta och baksmällan nu, igen kanske jag ska säga sett den 4 gånger(?) idag tror jag.

:)

fick medicinförgiftning?(känslig mot den medicinen och fick i mg för stora doser utav de men tydligen är det vanligt) andra dagen så spyde en gång i kvarten halva dagen vilket gjorde att jag inte fick i mig mediciner, det lede i sin tur till att halsen svullna så jag inte kunde svälja ett skit, sov inge på två dagar och äter typ fortfarande inget för allt bara fastnar i halsen. När man är sjuk ska man sova men hur fan ska jag kunna sova när klockan ringer hela tiden att det är dags för medicin, kl 00.00, 02.00, 06.00, 10.00, 12.00 och 18.00 ni ser.

Nej men ser iaf ett slut på denna skit som förföljt mig denna hhöst eller egentligen hela deta år men men nu ser jag ljuset i tunnel. Lät som låg på dödsbäden men icke sa Nicke jag börjar bli bättre och känner de också:) Enda negativa är svullnaden och skärsåren i läppen(?) Men varför gnälla nu är framtiden här ntligen får jag gå ut eller iaf om en vecka och ska få en mini-pc av pappa i julklapp, samsung i rosa eller mönstrad hp i rosa/lila tror jag...

Have fun i helgen alla friska männsikor


Klart

Nu är jag hemma utan halsmandlar, fan vad skönt att de är borta men fuck vad ont det gör. Hade tydligen även boxats med de på sjukhuset när jag skulle vakna upp, vaknade inte i operatiobsalen som de sa. Att jag rörde mig "boxade" beror säkert på att jag frös som tusan och rör mig mycket när jag sover....

Nej nu snurrar det ordentligt så natti

Imorgon

Lite smått nervös då jag ska ta bort halsmandlarna imorgon, drömmer sjuka drömmar pga av vilket datum det är mer vill jag inte säga. Gjort misstaget att läsa lite om folk som tagit bort halsmandlarna så är ännu mer nervös och vad hjälprer det då att lukta sjukhus?

Är samtidigt sjukt irriterad på lärarna i skolan som inte kan svara på mail eller säger att man ska söka upp dem, idioter läs vad jag skriver.

Nej men måste sova ska upp vid 6 så önskar mig själv lycka till:)

New moon

Är rätt konstigt att det är mindre än ett dygn sedan new moon hade världs premiär och redan ligger filmen uppe på både pirate bay och chanel131. Skandal, hur fan lyckas endel människor tog iaf nåon dag för 2012 att komma upp på internet. Men ska väl vara duktig och inte ladda ner filmen och vara lite laglig och tittat på chanel131. Tror iaf att den hemsidan är laglig iaf för de som bara tittar då man inte laddar ner något till själva datorn.

nej men nu tänker jag lägga mig på soffan och äta glass.

Ute

Var ute ur huset första gången på en vecka.

Har börjat drömma en massa skit så sover inge bra längre men men allt går väl över. Enda positiva är väl att jag ska vet vad jag år i julklapp av pappa, gissar jag rätt får jag en hårtork av morsan tragiskt säger jag, sagt att jag vill ha körlektioner eller något liknande.

Nu har jag absolut inge mer att säga.

Tele2

Tele2 suger så jävla hårt andra gången på kort tid som de inte går att få kontakt med omvärlden via mobilen. Älska 3 hata tele2 så alla som säger att tele2 är bäs och billigast har så fel. Betala för att ha något som inte fungerar som det ska. Har aldrig haft fel med 3 och de har betydligt bättre servic också, lämna in mobilen få en ny under lånmobilen under tiden som är ny.

Slutsats tele2 suger de har inte ens bra täckning i vanliga fall


Orkar inte

Orkar inte uppdatera, ingen ork alls så skriver igen nästa vecka när jag tagit bort halsmandlarna.

Bajs

Mår bajs och doktorerna och spec vårdcentralen kan få ett paraply i röven. Skriver mer senare när jga kommer hem.

Snart

Ska snart till doktorn tror jag väntar bara på att de ska ringa upp med en tid. Har skit svårt att somna och svälja och kommer troligen ha det minst en vecka till:(

Time to take a shower

Ryggrad

Känns som jag har en ryggrad i halsen då mina körtlar är svullna, not fun är så jävla obehagligt att det inte är sant. Men imorgon blir det doktorn och kolla upp de, vart inge med det idag. Inte heller har jag pluggat särskilt mycket iaf inte så mycket som jag borde ha gjort.

Men men life goes on och nu tänker jag knarka ipren och halstabletter och hoppas att svullnaden släpper så jag inte behöver ha två ryggrader. natti natt 

091114

"Alla djur, utom människan, vet att livets huvudsakliga mening är att man ska njuta av det."

idoter

I femman började alla tjejerna i Molly Mattissons och Vendela Kylsten Vidriks klass att sminka sig.

– Först var det bara lite mascara, säger Molly Mattisson,

Nu går de i sexan och kan inte tänka sig att gå till skolan utan puder eller foundation i ansiktet.

Vill se fin ut

– Vi har haft många diskussioner och mamma tog ifrån mig mina foundations, två stycken som jag lagt jättemycket pengar på. Så nu får jag ta puder. Och resultatet är exakt detsamma, bara att nu går det åt en hel puderburk i stället, säger hon.

Vad säger mamma om att du använder puder istället?

– Att jag ser ut som en bajskorv i ansiktet. Men jag måste ha det annars är jag helt rödflammig och ful och ser ut som en nörd.

Kompisen Sabina Lidén, 14, från Värmdö, har inte haft några bråk hemma om smink.

– Jag började sminka mig i sjuan. Mina föräldrar sa ingenting. Eller de sa typ ”va fint det blev”. Men mamma tjatar alltid att jag ska tvätta bort det på kvällen. Och om jag somnar med smink på så typ väcker hon mig och säger att jag ska tvätta bort det, säger Sabina Lidén.

Inte heller Vendela Kylsten Vidriks föräldrar har protesterat. Däremot händer det att det kommer kommentarer från andra vuxna.

– I fyran var det en tjej som sminkade sig och då sa läraren till henne att gå ut och tvätta bort det. Och vår lärare nu säger att jag ser sjuk ut för att jag är så blek.

– Och så frågar han alltid mig om jag har vattenfast smink när vi ska ha gympa, säger Molly Mattisson.

– Men han är bra, det är bara på skämt, ingen mobbing eller så, säger Vendela Kylsten Vidrik.

Tycker ni inte att ni är fina som ni är – utan smink?

– Nej, usch! säger alla med en mun.

Men vad tänker ni om att det mest är tjejer som sminkar sig och tycker att det är viktigt att se snygga ut?

– Jo, men det går inte att ändra på. Man kommer bara att bli utanför om man är den enda som inte sminkar sig. Förresten är ju många killar jättefåfänga med sina hår, säger Molly Mattisson.

Från aftonbladet och wendela


sova

Undrar vem som är så beroende av att läsa om mitt tråkiga liv att personen ifråga klickar in här runt 10gånger/dag. Du kan få ett hej och så får du ju delar av mitt inlägg (någon som hängde med?)

Nej men nu tänker jag sova så natti, imorgon blir det en jävla massa plugg, måste göra klart astronomi och svenska och börja lite på matten annars går det åt helvete. Ska trolien även till doktorn för att kolla att min hals inte blir värre för då blir det pecillin så att svullnaden går ner. Nej nu vart de bara massa skit så natti natt

091113

"Att leva är farligt - man kan dö - men ingen vet om det är farligt att dö."

?

Vad är skillnaden mellan en mini pc och en netbook?

Har hittat en rosa mini pc/netbook minns inte vad de stod... Jag är så otroligt teknisk, har fortfarande inte fått igång msn på denna dator men men life goes on.

Fredag

Dagarna rullar på även fast inte ett skit händer. Var i skolan en timme kom hem och slocknade i 5 timmar. Har visat pappa vilken dator jag vill ha men är inte helt säker då windows 7 är så pass nytt som det är men men vi får se.

Sova

Tre inlägg på kort tid men whatever.

Var på utvecklingssamtal idag och tydligen ligger jag bra till fasten jag har så mycket frånvara, finns inget att kommentera enligt min handledare, jag är organiserad och tar mitt ansvar även fast jag inte är i skolan mer än någon timme per dag. Efter de så fick jag middag hos farmor och massa godis sen hon vart i finland, de bästa av allt finskakakor:)

har nu inget mer att säga förutom godnatt och sov sött.

Minipiller

Har fått reda på att minipiller har minskad effekt om man dricker alkohol, effekten kan minska mer än 50% och då är det ju som att singla slant. Visst påverkades p-piller med men tydligen inte lika mycket. Bra att tänka på till alla där ute som tror att ett litet piller alltid är pålitligt.

Varför väljer man då inte p-piller som är lite säkrare, fine man får mens typ en gång var 10 vecka eller något och de gör väl inte så mycket. personligen väljer jag det istället för att riskera att bli på smällen för att minipiller inte fungerar så toppen ihop med alkohol.

Tänk till eller ge det iaf en extra tanke, var faktiskt inget jag visste fören igår som ämnet kom upp.

091112

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka.

Nästan

Nästan klar med alla astronomi frågor:) men bara nästan har 3 filmer kvar att se plus lite frågor om solen som är bajssvåra.

natti

Tänker sova så godnatt

091111

"Att inte vara hos sina barn när de är små är som att be någon gå på bio åt sig."


Lugnt

Har varit en timme i skolan nu, träffa Susanne på vägen hem:) trevligt trevligt. Men nu ska jag sova så jag inte känner pulsen i halsen, jävligt obehagligt.

Sova

HAHA pratade med M precis och så kom ämnet killar upp vilken jävla otur jag har med dem, min kära vän M sa då att jag skulle lägga upp en datingannons här som löd "Hanna 17 år gillar promenader och att skratta. Kan vara arg utan aledning så se upp" tyckte jag lät som en kärring men ett skratt fick jag. Tack M<3

Men nu blir det sängen nati natt

091110

Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas.

Klar

Är snart klar med min akademiska uppsats, måste maila camilla igen och kolla hur lång den ska vara för min är 6 sidor tror jag plus det står inget om bilagor. Men väldigt skönt att nästan vara klar så jag inte behöver göra det i helgen typ bara fila lite på bakgrund, syfte och metod. Men men kommer säkert ändra mig helt sen men just nu är jag rätt nöjd.

Länge sedan jag faktiskt var glad och kände att jag presterade något:)

Pluggar

Sitter och pluggar, försöker få klart min svenska akademsika uppsats men då jag inte fått mail från Camilla är de lite svårt, hoppas bara jag gjort rätt och att j inte behöver ändra allt för mycket. Kanske ska börja med min argumenterande uppsats också? funderar på att argumentera för att de måste göras en lagändring när de kommer till självförsvar.

Sova

har absolut inget att säga mer än fuck my hals, har börjat få utslag...

091109

Jag ser mer idag än vad jag gjorde igår.

12%

Nu är jag hemma, var ett prov på 8 sidor och svarade på allt utom en fråga sen hittade jag på ungefär hälften av mina svar, inte fan har jag den blekaste om en mass exoplaneter, vad är det för det första?

Loggade även in på skolan hemsida där man kan se hur man ligger till i olika amnänen och sjukanmäla sig så här såg det ut




den röda rutan markerar svenska b som jag inte ens har börjat läsa och att jag läst 12% av den kursen, borde inte skolan ha ändrat de än?


Måndag

Har inte sovit inatt så är skit trött men nu måste jag springa...

Natti

varit på kyrkogården och pluggat idag inge mer att säga mer än att min hals vill fucka mig så godnatt

091108

Jag lä mig av mina misslyckanden i livet. Mitt misslyckande vänds till något fantastiskt. Ett lärostycke!

HATE

hatar allt!

Natti

Säger godnatt nu innan huvudet exploderar, pluggat i timmar så huvudet dunkar och armen kommer ramla av känns det som, hata svinvaccin!

091107

Mina tankar och känslor styr mitt seende

shopping

Vart en klänning och lite underkläder, jälva massa människor säger jag bara. Kan folk inte vara lite försiktigare med kläderna, ingen jävel vill köpa kläder som legat på marken eller har smink rester på sig.

Donken

Fyfan vad sur jag vart, jag som var hungrig och så får jag en Mc chicken utan dressing och sallad, de har inte stängt kartongen så är man ska ta upp den ur påsen så ramlar den torra kycklingen och brödet ut i påsen. Var sådär lagom glad då men när jag stoppat ner sugröret i men dricka så upptcäker jag att de är light cola com är avslagen. Kan det blir värre?



Blir tröstshopping nu...

Morgon

Vad tusan har hänt med morgonpigga Hanna? give her back to me!

Blir centrum imorgon då pappa inte är hemma idag, han ringde nyss och råga om jag skulle ha donken när han kom hem, morsan är borta men de bryr jag mig inte ett skit om.

Igår ringde min handledare Christan hem till mig för att berätta att jag hade utvecklingssamtal på onsdag, han och pappa pratade lite om att jga var borta s myket men att det inte gjorde så mycket då jag ändå lyckades i skolan. Han tyckte även att pappa kunde följa med på utvecklingssamtalet men de är fortfarande frivilligt, skönt med skjus hem sen så varför inte:P

Idag händer inte ett skit som vanligt jag ska få utbrott på datorn då msn fortfarande inte vill fungera, kanske bakar datorn någrar dagar och sr om de hjälper annars ska jag väl bara plugga astronomi och matte kanske lite svenska.

Sova

tänkte börja med att säga at tjag har inge liv så satt och läste på sl.se och om jag har fattat rätt så får man ta med sig ormar och liknande.
"Tänk på att det finns människor som har fobier mot vissa typer av djur, till exempel fåglar eller kräldjur, så ta så stor hänsyn som möjligt när du och ditt djur är ute och reser.  I tveksamma fall är det föraren, konduktören eller spärrvakten som avgör om det är lämpligt att ett djur får följa med eller inte."

Usch är min kommentar, ta en taxi om ni nu ska åka runt med ormar och liknande. Sen tänkte jag snälla lite mer om pälsdjur, man känner av allergin oavsett vart man sitter i bussen spec hästmänniskor borde tänka på att inte ha på sig kläder de haft i stallet, luktar skit och gör att man kliar. Kan man ta hänsyn till annant kan man ta hänsyn till allergiker.

Men nu tänker jag soa för imorgon tänker jag gnälla som fan på pappa att göra mig till centrum, shoppingbhov och har även fått pappa att betala min räkning som kommer i december:)


msn

Hela msn har lagt ner för mig på den här datorn, har inte velat uppdatera då jag hatar de nyare vad de nu heter. Så tänkte jag logga in nu men tror ni inte hela mn har släckt ner på den här datorn och så vill de inte ladda ner igen, hate hate hate betyder ju att jag måste använda bärbara eller mobilen om jag vill nörda mig på msn.

hate life fast tror tekniken hatar mig mer

091106

Mina rädd tankar visar mig en hotfull värld. Mina kärleksfulla tankar visar mig en kärleksfull värld.

Sova

Har varit i skolan en timme men är hemma igen nu, fick allergiutslag på bussen hem då två äckliga hundar la sig jämta sättet jag satt på....

Men nu blir det sängen så natti

Natti

Har tagit sprutan och har fittont i armen, gillar inte direkt sprutor sen de misshandlade min arm under ett blodprov för länge sedan, spänner mig och massa skit klart de gör ont då.

Ska iaf försöka ta mig till skolan imorgon bussen går 9.47 och jag som sov till 13.30(?) idag. Visst fine kanske sover för mycket, sover mig trött men men sover mig hällre trött än och känner mina körtlar i halsen.

Inge rolig film/serie har de kommit idag heller så får som vanligt se wild child eller brig it on filmerna som god natt saga.

091105

Så fort jag har rädsla tenderar jag att omskriva verkligheten, jag ser inte sanningen.

Spruta

Nu ska jag åka och ta spruta, usch säger jag bara.

Ska väl passa på att säga att mitt pluggande gick ganska bra, så bra det kan gå när jag är sjuk och inte har ork vill säga.

Skolfoto 2009


Torsdag

Nu har jga ätit frukost och det är dags att börja plugga, berget med läxor växer och spec i 50poängs kurserna och de kurserna är som sgat snart slut så kna inte skjuta upp något...

No spruta

Vart ingen spruta idag blir imorgon istället, blä blä blä säger jga. Inte heller blir det skola imorgon ska försöka plugga lite hemma så jag inte hamnar åt helvete långt efter.

Kort inlägg som vanligt nu för tiden, skriver bara om hur tråkigt det är att vara sjuk eller hur mycket jag hatar vårdcentralen och de som jobbar där.

Nej men nu skriker sängen efter mig så ska ta sällskap av bärbara och somna lite sött till någon tjejfilm som jag sett 100gånger eller något. Natti natt på er.


091104

Mina tankar styr mitt seende

Home

Gick på svenska lektionen idag i skolan sen orkade jag inte mer. Nu sitter jag hemma och hade tänkt försöka plugga lite men de orkar inte min hjärna så blir att jag lägger mig och sover ett tag skulle jag tro för sen blir det spruta...

24/11

den 24 november ska jag ta bort mina halsmandlar, i veckna kanske jag måste ta svinninfluensan sprutan, ja mitt liv blir mer och mer positivt..

Men nu måste jag sova orkar inte sitta uppe när jag ska upp om några timmar.

Natti natt

091103

Sklud kräver alltid någon form av bestraffning

Bajs

Provet gick bajs tror fan inte ens jag klarade g delen. NU är jag hemma och huvudet känns som det ska ramla av och halsen är som den är. Orkade inte ens ta mig upp till mitt rum när jag kom hem satte jag mig på golvet i hallen och typ somnade tror jag.

Måste ha socker!

Tisdag

Fucking trött, orkar inte ett skit och alla bara gnäller om att jag måste försöka "Hanna du måste äta, Hanna du måste gå i skolan, Hanna du måste göra de, Hanna gör de och de ungefär så låter det. Ingen tror jag försöker men vem fan är det som går runt med en svullen hals och har hjort det de senaste månaderna, alla fitt doktorer på vårdcentralen kan ta sig i röven de verkar inte bry sig ett skit "Finns inget vi kan göra" låter ju jävla positvit när man får det svaret "Du får helt enkelt gå sådär tills du tar bort halsmandlarna".

Nej måste till skolan och göra matteprov nu, oj vad jag pluggat känner jag....

Natti

Nu tänker jag försöka sova. Matteprov imoron och jar har inte räknat ett tal känns inte så lyckkat hoppas jag klarardet ändå.

Var även hos doktorn idag men de kan sätta en kula i nacken på sig sälva, helt jävla efterblivna är de.

091102

Ett skuldtyngt sinne skyddar sig med projektioner.
Ett skuldtyngt sinne letar efter syndbaockar.

Fjortis fan

Vart så fucking irriterad på två fjortisar som satt längst bak i bussen och lyssnade HÖGT på sin äckliga fjortismusik. Om de nu måste sitta och lyssna på samma musik kan de väl sitta jämte varandra och dela på ett par hörlurar för inte vill hela jävla bussen lyssna på deras musik.

Måndag

Är inte taggad på skola, har ont i halsen och är trött. Förstår inte hur jag ska orka med dagen då jag under nästan två veckor har sovit närmare 20h/dag.

nej men nu måste jag klä på mig och springa

Sammanbrott

Jag får typ dagligen sammanbrott för jag är så stressad och mår som jag mår. Fick typ mega sammanbrott och satt bara och grät och typ ingen förstår men inte heller vill jag prata med någon förutom pappa.

enda positiva med idag var att när jag städade rummet hittade jag två Hanna cider:) Men nu tänker jag sova för imorgon är det skola och slår vad om att jag lyckas bli sjuk igen så lika bra att sova.

091101

Ta ett hjärta i tagget. Världen har förändrats när jag förändrats

Seg dag

Söndag = pluggdag som ni vet men jag orkar verkligen inte plugga, får väl kolla igenom matteboken så jag klarar provet på tisdag.

Fyfan för min hals den har typ börjat svullna igen, hata hata hata!

Natti

Nu tänker jag ringa J och lite skit innan jag somnar. Min hals har börjat svullna och trötthet har kommit tillbaka, skoj att jag typ dålig så fort jag är bland folk. Var på kyrkogården med familjen idag, inte varit där på sådär 3 år tycker det är skit jobbig med alla döda människor speciellt alla barngravar.

Men men life goes on, godnatt

RSS 2.0